Публикувано Април 9, 201214 гд bulgarianss@me.com Ще съм благодарен на една покана и за мен. Благодаря на bobiikonomov! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 9, 201214 гд Трябва на лично да пишеш. Аз затова се и отказах. Да споделя нещо, ако имаш моите постове предвид. Нямах предвид да се пише на лично. (виждам и колегата, който е изявил желание да му се пише) Просто в поста относно искането на покана, ако получи дадения търсещ, по-късно да го едитне и да напише (примерно) :"Имам вече покана, благодаря" или каквото и да е друго изречение, с което се индикира като успешно приключил търсенето. Така хората, които имат покани за раздаване и искат да ги споделят, няма да пишат постове от сорта на "Имам 3 покани...който иска да казва", а с един поглед в края на темата ще му е ясно кой има вече покана и кой няма все още. Това, разбира се, е пожелателно само и се надявам на малкото усилие, с цел да се спести излишно спамене и размотаване.
Публикувано Април 9, 201214 гд Трябва на лично да пишеш. Аз затова се и отказах. Ако още не си получил, ще ти пратя една от "потно" изработените ми покани @algor е прав, не се разбира кой е получил и кой не......
Публикувано Април 9, 201214 гд Аз може ли да си измоля една : ickata9@gmail.com P.S. Ще си едитна поста като/ако получа .
Публикувано Април 9, 201214 гд Ще помоля и аз за една, отдавна ми се иска да се регна в този тракер.. А аз мога да пратя за demonoid и brokenstones.. Редактирано Април 22, 201213 гд от DreamcatcheR
Публикувано Април 10, 201214 гд Имам три покани , ако някой иска и ще я ползва наистина , да ми пише на ЛС , ще му изпратя веднага! Поканите са вече раздадени на колеги от форума ! Със здраве да си ги ползват! Редактирано Април 10, 201214 гд от hrelas
Публикувано Април 22, 201213 гд Ако може и една за мен, ще ви бъда много благодарен Редактирано Април 23, 201213 гд от andro89
Публикувано Април 22, 201213 гд Хора не си пишете така имейлите, само на лично. После се чудите, защо имате спам.
Публикувано Април 24, 201213 гд Айде и аз да се натреса, може ли и за мен? Редактирано Април 24, 201213 гд от asen4o0
Публикувано Април 24, 201213 гд Моят мейл го бях изписал с {at} и колегата @morfei го беше копирал директно и така си изгуби една покана.. Най-добре на ЛС. Или напишете си го тук, но след като получите покана си редактирайте поста и махнете мейла. пп. въпреки, че ако сте на abv, няма спасение от спам и сте обречени..
Публикувано Април 25, 201213 гд Всъщност се оказа, че върнаха поканата, която бях ти пратил на мейла с {at}. Оказа се, че не е фатално. Същата вече е пратена на колегата @Apostolov.
Публикувано Юни 10, 201213 гд АЙДЕ ЮРУШ Който няма Акаунт да действа докато е ОПЕН REGISTRATIONS ARE CURRENTLY OPEN! /INVITE SYSTEM IS OFFLINE/ /CLOSING DATE: soon/ You can reach the site trough: hdts.ru | hd-torrents.org | hd-torrents.me | hd-torrents.net
Публикувано Юни 10, 201213 гд Error: You're not authorized to view this Forum От линка не става, пробвайте с адресите в долния ред.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.