Публикувано Май 10, 201114 гд Здравейте.Има ли някаква програма или еквалайзер,който да подобрява звука при разговор,тъй като самия говор на отсрещния го чувам доста заваляно и почти нищо не се разбира и трябва да се напрягам,за да разбера какво говори? И имам чувството,че колкото по-усилен е,толкова по-зле чувам.Има ли някакъв начин да се подобри самото качество?Четох в няколко теми,че самите мрежички доста пречат,но не ми се искаше да се бъркам по телефона,тъй като е почти чисто нов? Става дума за Iphone 4
Публикувано Май 10, 201114 гд Аз бих ти препоръчал, ако е взет от БГ оператор, да го ресторнеш и ако проблема все още е на лице да го занесеш в сервиз. Ползвал съм всички поколения iPhone и ти гарантирам, че се чува прекрасно, като изключим типичното "насичане" на разговор при наличие на слаб сигнал в района. П.П.: и дай малко повече инфо! Джейлбрейк правен ли е? Ако да, то какво си инсталирал от Сидия... Редактирано Май 10, 201114 гд от SpLiT
Публикувано Май 10, 201114 гд Автор Ами мисля,че не е взет от България и тъй като ми е подарък, не съм разпитвала. Иначе е jailbreak, 4.0.2, oт Cydia не съм инсталирала почти нищо,гледам да не се ровя много там. А относно самото чуване,не мисля,че е някакъв технически проблем.Преди айфона имах Нокиа Н97 мини и с нея отново се чуваше по същия начин(И,не, не е от слуха ми ) - изглежда това е някаква нова тенденция за звука или някоя нова екстра на новото поколение телефони,защото съм забелязала,че на по-стари модели звука си е идеален,няма го това заваляне и напрягане,за да чуеш отсрещния. Предполагам,че ако има някакъв еквалайзер,нещата може да се пооправят.
Публикувано Май 10, 201114 гд То пък N97 едно ново поколение Иначе да, или е от слуха ти или телефона ти не е наред
Публикувано Май 10, 201114 гд Автор Е,под ново поколение имам предвид тези с по-усложнените операционни системи,смартфони или както там се наричат.Просто при по-обикновените не откривам този проблем.Но както и да е,просто се чудих дали не са измислили и някой еквалайзер,който да използваш по време на разговор...
Публикувано Май 10, 201114 гд Теди ,ти туко що даде много хубава идея за приложение според мен Редактирано Май 10, 201114 гд от kawabiker
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате