Публикувано Май 11, 201114 гд Не открих такава тема, а ми се струва доста интересно! Това е нова платформа за слагане на теми на iOS след 4.1.x! Изцяло променят облика, анимиран wheather който се настройва само с въвеждане на zip code на града, който искате! С инсталирането DreamBoard идва с тема на HTC, което за мен не е важно, но всяка нова тема която се инсталира, се задава и настройва много лесно! Аз ползвам само кракнати версии, така, че за платените нямам мнение! Пробвал съм 4-5 теми,уникално! Виждам края на Winterboard! Ето и самата програма: DreamBoard 1.1.3 Подобно на LockInfo приложението се нуждае от интернет, за да се активира!
Публикувано Май 11, 201114 гд Бяхме писали за него когато излезе преди месец, два. Не откривам темата нещо?!
Публикувано Май 11, 201114 гд Автор Искам да вметна,че някои теми ползват доста ресурси!На 3GS ще му дойде на нагорнище!
Публикувано Май 11, 201114 гд Това съм го ползвал още когато излезе. Общо взето тези които не могат да се оправят с WB не знам как ще се оправят с DB! Много може да се чопли по тези теми. Ето един шот от време оно. Виждам края на Winterboard! Едва ли!
Публикувано Май 13, 201114 гд Това само платено от Cydia ли го има? Не ми се ще да го купя и да се окаже, че наистина е тежко за 3GS...
Публикувано Май 13, 201114 гд Автор От xsellize може да го пробваш!И темите са тамПърво инсталираш DreamBoard conection Blocker и след това DreamBoard
Публикувано Май 22, 201114 гд Тествах темите на Iphone 3GS, много ми бави телефона и изтощава батерията.
Публикувано Юни 15, 201114 гд Някой случайно да се е сдобил с dreamboard 1.1.2 cracked да сподели програмката?
Публикувано Юни 15, 201114 гд Има ли начин да настроя времето да бъде София и да ми показва по Целзий. Отворих Witget.html през iFile, но за съжаление не знам кое да пипна. Мисля , че няма значение, но все пак да си кажа - с BoxerHD съм EDIT: Проблема го реших. Влязох в http://aspnetresourc...atherIdResolver и оттам си взех кодчето за София-BUXX0005
Публикувано Юни 27, 201114 гд Някой случайно да се е сдобил с dreamboard 1.1.2 cracked да сподели програмката? Обнових шапката с последната актуална версия на DreamBoard 1.1.3.
Публикувано Юни 29, 201114 гд Автор Новия DreamBoard работи много добре!Батерията ми държи с ЧАС повече!Изчезна лага който го има при 4.3.3!Ползвам тема Inspiried OS Classic! Специални Благодарности на Grievous,който се погрижи да имаме най-новата версия!
Публикувано Юли 2, 201114 гд Автор Inspiried OS Classic Препоръчвам!Не използва почти никаква рам!При мен се удължи живота на батерията, изчезна лага и насичането при 4.3.3!
Публикувано Юли 2, 201114 гд Аз съм с нея. Какво ти трябва? Как си настройвате времето в тия теми , че аз нещо не го откривам?
Публикувано Юли 2, 201114 гд dreamboard is now free, just install it from cydia (modmyi repo) Преди това трябва да разполагате с инсталирана 1.1.3.
Публикувано Юли 2, 201114 гд Директно свалих Dreamboard 1.1.4 от ModMyi безплатно без да имам старата версия.
Публикувано Юли 2, 201114 гд Директно свалих Dreamboard 1.1.4 от ModMyi безплатно без да имам старата версия. И аз така.
Публикувано Юли 3, 201114 гд Може ли някой да сподели версия 1.1.4 т.к в Cydia ми дава грешка, а в modmyi немога да я открия? Едит: Грешката в Сидиа се оправи, успях да я сваля! Редактирано Юли 3, 201114 гд от Lyudmil
Публикувано Септември 3, 201114 гд Здравейте опитвам се да инсталирам темата "ConceptHD" от репот на xSellize но след инсталирането не я намирам в Dreamboard - някой имал ли е таъв проблем? При инсталирането на "Gyro" нямаше никакъв проблем! :?
Публикувано Септември 4, 201114 гд Автор Имам въпрос:Как се променя прогнозата за времето от Фаренхайт в Целзий да показва показателите?Благодаря предварително. С iFile отваряш папките на темата и търсиш Wheather widget!Отваряш с тext viewer и намираш ред на който пише var celsius=''false'' ,изтриваш между кавичките и пишеш "true" ,след което save! Тъй като на всяка тема е различно,има вероятност да пише на реда var temperature="f" В този случай изтриваш "f" и пишеш "c"! Нещо такова... var celsius="true" или temperature="c" И задължително respring! Редактирано Септември 4, 201114 гд от gogi6
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.