Публикувано Май 11, 201114 гд Здравейте, отскоро имам проблем с моя iphone 4, 4.2.1 jb. Когато се опитам да синхронизирам, всъщност каквото и да е през айтунес дава грешка при първоначалното правене на бакъп. Поразтърсих се изтрих бакъпа от edit/pref/devices. След това намерих проследих в appdata някъде завряния бакъп, архивирах го и го изтрих с надеждата да се създаде нов, ако нещо е прецакан сегашния. Току що опитах от друг компютър, към който никога не съм се свързвал, да направя бакъп. Направи се без проблем. След това започнах процедурата с ъпдейтване до 4.3.3 с надеждатата после да го джейлна с редсноу 16, но когато направи бакъпа пак излезе тази грешка, че не може да я запази на този компютър. Тъй като идеите в гуугле привършиха, реших да ви попитам. Надявам се, че някой ще успее да разгадае пъзела . Edit1:Ох, до неспящите модератори... Ако решите, че този проблем може да се случи на някого, оставете темата. Решението изглежда е просто да се премахне отметката на READ ONLY на "Backup" папката в MobileSync... В момента няма как да ми сейфва бакъп като съм му дал да не ми пипа папчицата... Тази настройка явно е по подразбиране, защото не съм ровил там ... или някаква гадинка ми я е сменила . Edit2: Стана само веднъж, след това пак имам проблеми. Така че съм на изходна позиция. Някой с идеи? Благодарности и поздрави, Руси Редактирано Май 11, 201114 гд от rusikolev
Публикувано Май 11, 201114 гд И това го написа на три (3) отделни поста. Използвай бутона "Редакция", ако искаш да добавиш нещо.
Публикувано Май 12, 201114 гд Изключи функцията "Protect system files" на антивирусната (ако има такава) и реинсталирай тюнса. Виж си и настройките на ОС.
Публикувано Май 13, 201114 гд Автор Спрял съм антивирусната и зоуналарм. От поне час прави бакъп... Пише "Syncing blabla (Step 1 of 3) отдолу Backing up. Програмата не е блокирала.На телефона си излиза обикновеното "Sync in Progress". Общата информация на айфона е 14 без 8,6 = 5,4GB. Редактирано Май 13, 201114 гд от rusikolev
Публикувано Май 13, 201114 гд Ако пак зацикли трайно - трий тюнса напълно(със всички остатъци) и го качи наново под администраторски акаунт. Седмицата понякога се опитва да е "твърде сигурна" и да "мисли" вместо теб. Затова за нея няма място в моя компютър.
Публикувано Май 13, 201114 гд Автор Аз съм и изключил всички опции да мисли . Не съм и дал право да ми ограничава правата на програмите, а и използвам само 1 акк, който е администраторски. Ще изтрия айтунса. Ще изтрия регистрите, ще я преинсталирам и ще пиша в този пост... Яко е зациклила, вече минаха сигурно 2 часа Edit: Тази програма не мога да я разбера... Тя е като жените, казваш й какво е правилно да свърши, а тя си прави каквото знае. Ето от 2 дни и обяснявам за този бакъп. Сега й се ядосах, изтрих я заедно със всичко на ейпъл, което намерих в AppData (две папки по една в Local и Roaming). Инсталирах пак айтунес и... Сега става... Да видим кога пак ще се скараме . Благодарности, @ Alxx® ! Редактирано Май 13, 201114 гд от rusikolev
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате