Публикувано Май 13, 201114 гд Здравейте, вчера си вземах iPhone4 от Мтел.Вечерта го свързах с pc-то синхронизира си се както си му е редът с iTunes,прехвърлях си музика и снимики и всичко си е ок!След което ми излезе ъпдейт за телефона мина гладко и нормално но след това като го включа не се синхронизира с iTunes!Четох доста из нета,гледах клипове в ютъб но немога да намеря решение на проблема,пробвах през DFU да го оправя но след известно време просто ми дава error 1611,иначе с друг компютър няма проблем даже успях да излезна от DFU!Някой знае ли как се оправя този проблем?! П.С. Само преинстал ми оправи работата! Редактирано Юли 17, 201114 гд от C2K
Публикувано Май 13, 201114 гд Автор Здравей gorgior и благодаря за бързия отговор!Единствения проблем е че нямам файл който се казва Hosts в System32!
Публикувано Май 13, 201114 гд C2K, отваряш My Computer -> Tools -> Folder Options -> View -> Намираш в списъка "Show hidden files, folders and drives" и цъкаш на него, после Apply -> OK и проверяваш наново в C:\Windows\System32\drivers\etc\ дали не се е появил hosts. EDIT: Ако си на Windows 7 и нямаш меню Tools в My Computer, отиваш на Organize -> Folder and search options и от там View и т.н. Редактирано Май 13, 201114 гд от orbitalen
Публикувано Май 13, 201114 гд Run-ваш Notepad като Administrator - отиваш до C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts. и си в бизнеса
Публикувано Май 13, 201114 гд Автор Здравейте, всичко е както трябва но ефекта остава същия!Единствените неща в тоя хост файл са # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host # localhost name resolution is handled within DNS itself. # 127.0.0.1 localhost # ::1 localhosт бтв забелязах че нямам Device Backup?!
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате