Публикувано Май 13, 201114 гд Ще ви помоля, като презентирате дадено приложение/игра, да давате и линк към него в iTunes Store.
Публикувано Май 13, 201114 гд iRingtone и iRingtone Maker free са различни приложения. Според това "Joined:02-July 10" не изглеждаш толкова нов. За в бъдеще ползвай EDIT бутона. Поне промени заглавието на темата, публикувай линка в началото на темата и другите постове може да се трият.
Публикувано Май 19, 201114 гд Всичко е наред до момента в който трябва да преместя песента от itunes в телефона ?
Публикувано Май 20, 201114 гд Има безброй подобни приложения и не са нищо революционно! Как точно решава проблема с mp3 за ринг, както е казал колегата @vankos, не е ясно за разлика от приложения като AnyRing, които не се нуждаят от iTunes
Публикувано Юли 10, 201114 гд Пробвах я, при мен проблема е, че като си експортна желаната песен и ми каже, че е в itunes, след като влезна нямам нито рингтон нито нищо. Даже не ми излиза RIngtone категория до Summary и останалите опции.
Публикувано Юли 10, 201114 гд Да си поразгледаш настройките на айтюнс? И, да дадеш отметка коя категория да ти показва, например?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате