Публикувано Септември 28, 200916 гд С каква програма мога да редактирам .plist на Windows ОС? С notepad не се получава нещо, т.е. приложението ми крашва след редакцията, а ако направя същата редакция през iFile няма проблем. Проблема е, че не мога да редактирам целия .plist през телефона, защото е превод и текста е доста голям - направо ще си е изтезание
Публикувано Септември 28, 200916 гд Пробвай WordPad(text encoding-UTF8). Пробвал съм и с notepad, и с него става. Кодирането UTF8 е задължително!
Публикувано Септември 29, 200916 гд Конвертираш .plist файла от bin формат в xml чрез този сайт http://iappcat.com/plist/bin2xml и след това си го редактираш с какъвто текстов редактор желаеш, аз ти препоръчвам Notepad++
Публикувано Септември 29, 200916 гд Автор Благодаря и на двамата. Този сайт го ползвах и преди, но се оказа, че трябва да прекарам през него редактирания файл, за да бъде конвертиран отново преди да го върна на телефона.
Публикувано Септември 29, 200916 гд Автор Може! И аз така пробвах и приложението ми крашваше. След повторно конвертиране тръгна без проблем :neutral: Не знам що така?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате