Публикувано Февруари 9, 201313 гд Някой случайно да го посещава тоя тракер : blackcats-games и ако пак случайно има да прати една покана, касата с бира пътува
Публикувано Февруари 15, 201313 гд ако може една за камъните akademika78@gmail.com Мерси предварително
Публикувано Февруари 16, 201313 гд Хайде, ако е останала някоя покана за тия камъни ще съм благодарен някой да прати, та да видя какво толкова ценно има там, че е зор да се регвате. algor@dir.bg Благодаря предварително!
Публикувано Февруари 16, 201313 гд Адаш, камъните са най - цененият торент за мак юзъри. Моят акаунт изгоря, иначе...
Публикувано Февруари 17, 201313 гд algor, имаш лично. Аlxx, покана искаш ли? matsan, имаш лс. Редактирано Февруари 17, 201313 гд от mirror
Публикувано Февруари 17, 201313 гд Ако има възможност пратете ми една покана за HD-Torrents.org zdravkohristov77@abv.bg Редактирано Февруари 17, 201313 гд от zdravko hristov
Публикувано Февруари 21, 201313 гд Имам и аз интерес към този тракер 'BrokenStones' в замяна предлагам покана за най-ценния за мен тракер 'TranceRoute.com'.
Публикувано Октомври 15, 201312 гд Здравейте. Може ли една покана за brokenstones? b.tachev@gmail.com Благодаря
Публикувано Ноември 6, 201312 гд Здравейте, Може ли покана за brokenstones i HD torrents? georgi.bachvarov@yahoo.com
Публикувано Ноември 19, 201312 гд Здравейте, може ли и за мен покана в hd-torrents и BrokenStones? (g.zidarov@gmail.com) Поздрави
Публикувано Ноември 19, 201312 гд Раздадох доста покани за brokenstones и ми прави впечатление, че 30-40% от поканените не ползват тракера. В brokenstones има главно приложения за OS X и по-старите и версии, a като гледам повечето от вас са с Win OS. Разгледайте rutracker-a, там може да намерите също доста приложения за OS X и iOS.
Публикувано Ноември 19, 201312 гд Няма спънка, важното е софтуер да има. Търсех си една термо диагностика "Temperature Gauge" и една готина програмка "Outline", подобна e на Майкрософската "OneNote", но и двете не ги намирам в познатите от мен тракери. Ще опитам в rutracker
Публикувано Ноември 26, 201312 гд Здравейте колеги. Бих искал да попитам дали някой може да ми прати покана за BrokenStones. Благодаря Ви предварително! stanimir0marinski@gmail.com Редактирано Ноември 26, 201312 гд от Станимир Марински
Публикувано Декември 4, 201312 гд Само за потребители в "brokenstones"! Сега е време да натрупате покани и коефициент, защото до 6.01.14 всички торенти са "Golden".
Публикувано Декември 5, 201312 гд Може ли и за мене енда покана за demonoid и brokestone ivaylo.karakolev@gmail.com Благодаря
Публикувано Април 2, 201412 гд Имам 1 останала покана за hd-torrents. Ако има желаещ... Изпратих я вече!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.