Публикувано Април 6, 201412 гд Прати ми mail-a си на ЛС. От няколко дни rutracker-a не е достъпен, някой знае ли нещо?
Публикувано Април 6, 201412 гд DDoS-нали са ги и не се знае кога ще се оправят. Почнали са ги още в края на март и повтарят през няколко дни. Още не се знае кой и защо, но е силно - 30GB/s и сървърите им мрат. Ето и някои, немаловажни промени: С 3 февраля, больше не поддерживаются устаревшие версии браузеров. Текущий список рекомендуемых браузеров составляют: Mozilla Firefox: начиная с последней ESR версии. На текущий момент это все версии начиная с 24.2esr. Google Chrome: последняя версия — 1. На текущий момент, начиная с 30.0. Opera: 12.16 и старше. Internet Explorer: 9 версии и старше. Safari: 5.1+
Публикувано Април 13, 201411 гд Може ли една покана за brokenstones.Благодаря wiss@abv.bg Редактирано Април 13, 201411 гд от wiss
Публикувано Април 19, 201411 гд Някой колега ако има излишна покана за счупените камъни, ще ме зарадва много... stangenov@gmail.com
Публикувано Април 19, 201411 гд Известно време ще съм офлайн в тракера, но ми дай месец и ще ти пратя. Вече имам покана!
Публикувано Май 25, 201411 гд Важно съобщение за потребителите на brokenstones. "To celebrate the multiple times we have come back from the dead we are adding another freeleech period during the year.The new freeleech period will be for the month of June, starting at 12:00am GMT June 1st and will end at 12:00am GMT July 1st.We hope you all enjoy the time." Сега е момента да наваксате и набавите покани, които да споделите с нуждаещите се потребители!
Публикувано Юни 3, 201411 гд Има нов руски тракер аналогичен на brokenstones, който не изисква покани - http://inmac.org!
Публикувано Ноември 4, 201411 гд Здравейте, Може ли някой да ми изпрати една покана за brokenstones? veselin.hitrov(at)gmail.com Благодаря предварително.
Публикувано Декември 7, 201411 гд Може ли и на мен някой да ми изпрати една покана за brokenstone? zazacs1@abv.bg
Публикувано Декември 19, 201411 гд Може ли някой да ми изпрати една покана за brokenstones? mtarkolev@abv.bg Благодаря предварително.
Публикувано Декември 29, 201411 гд Здравейте. Бих искал да помоля за покана brokenstones или demonoid. Ако не е възможно, пратете за друг тракер. qnbibi@gmail.com Благодаря ви предварително. Редактирано Декември 29, 201411 гд от qnbibi
Публикувано Януари 27, 201511 гд Ако някой има и следи - моля за покана за камъните - koynarev@gmail.com
Публикувано Януари 27, 201511 гд Готов си! @qnbibi-@Мартин Миланов @Bucanero И вие! Редактирано Януари 27, 201511 гд от KurtiMakarov
Публикувано Април 19, 201510 гд Някой знае ли кой софтуер ползва арената за стриймване на филмите, едва ли са си го написали те? Питам защото са пуснали само за боза?
Публикувано Април 24, 201510 гд Aз питах един от администраторите,чрез съобщение и той ми писа надменно ,че нагризани ябълки не харесвали и нямало да има такъв за нашите машини
Публикувано Април 24, 201510 гд Някой знае ли кой софтуер ползва арената за стриймване на филмите, едва ли са си го написали те? Питам защото са пуснали само за боза? http://blogmac.ru/?p=14
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.