Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

3Gs проблем с maps (GPS)

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, имам следния проблем: с 3Gs съм и от няколко дни нито maps, нито iGO могат да ме засекът каде съм, просто maps се ориентира по клетките на оператора или по wi-fi-я ! Пробвах няколко пъти рестор с чист 4.0.1, засича ме (maps) след малко и след един рестарт пак няма никой ! С фабрично заключен тел. съм, активирам го с карта към който е заключен, джелнат с limera1n и сега с Глобулска карта. Ще Ви бъда много благодарен, ако някой ми помогне с тази делема ! !!! Благодаря Ви предварително !!!

Редактирано от VankataBGG

Публикувано
  • Автор

05.13.04 е. Само веднъж-два съм качвал на 4.3+ и то с направени без ъпдейт на ББ ! Та ББ ми стой от 4.0.1 .

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

И аз съм със същия проблем.....много интересно, не съм с този модем и аз - 6.15.00

Някакви идеи?

Публикувано

Насочете се към активацията на телефона, от там ви идват проблемите.

Публикувано

Здравейте, имам следния проблем: с 3Gs съм и от няколко дни нито maps, нито iGO могат да ме засекът каде съм, просто maps се ориентира по клетките на оператора или по wi-fi-я ! Пробвах няколко пъти рестор с чист 4.0.1, засича ме (maps) след малко и след един рестарт пак няма никой ! С фабрично заключен тел. съм, активирам го с карта към който е заключен, джелнат с limera1n и сега с Глобулска карта. Ще Ви бъда много благодарен, ако някой ми помогне с тази делема ! !!! Благодаря Ви предварително !!!

A пробвали , като му направиш чист рестор с 4.0.1 и като го активираш без да го джейлваш да отидеш на открито и да го оставиш за 30 мин да те локализира, най-добре си изтегли МоtionX безплатен от аппстор.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Добре де, ми тогава как ще ме засече, когато няма да има работеща мрежа и wifi няма да има, по какво ще ме засече ?

п.п. интересно от два дена на сам ме засича доста добре, но от три-четери опита веднъж си зацепва навигацията, тоест пускам maps чакам 30-40 сек. и ако не ме засече я затварям и после пак я пускам.

Публикувано

Насочете се към активацията на телефона, от там ви идват проблемите.

Публикувано
  • Автор

Малко глупав въпрос: къде е това ? :biggrin: Извинявам се, но търсачката не намира нищо, а вече съм позабравил точните правила при активация. Благодаря Ви много за съдействието :bravo:

Публикувано
  • Автор

Направих всичко както ми каза, преинсталирах 4.0.1 после излязох на открито с пуснат wifi и първо ме локализира по IP после след около 1-2 мин. започнаха да се появяват и кръговете и ме локализара и по сателитите на точното място където бях, но след около 30 секунди синята точка стана черна и до там, както и да е пуснах си имейла после погледах някво клипче в тубата за около 20 секунди и престъпих към джейл, качих си от сидиа iFile и instalios, рестарт и на вън, но за мое учудване gps-са не зацепваше по никакъв начин. Реших да се кача на Альоша и да пробвам от там, хвана ме след около 3-4 мин чакане и пак ме изтърва след около 20-30 секунди :yikes: после по никакъв начин не тръгна ! !!!От дузпа в автогол !!! Вече нямам идея от какво може да е ! Помогнете моля Ви се !!! Забравих да каже че 3g и cellular-а съм ги изклучил понеже съм на ваучер .

Публикувано

Викат му: хардуерен проблем, вероятно гпс чипът прегрява. Пращай го в сервиза, докато не е изпушил напълно.

Публикувано
  • Автор

OK само да попитам за цена на ремонта, за да си направя сметката, че не съм от София ? Благодаря Ви много за оказаното съдействие ! :mellow:

Публикувано
Тук има телефон, e-mail, указания как да намериш сервиза и пр. Успех!

Редактирано от orbitalen

Публикувано
  • Автор

В понеделник отивам до София да го предам на сервиза. Въпроса ми е дали да го оставя така както е сега джелнат и със всичките му там програми и глупости или да направя чист рестор с 4.0.1 и тогава да го нося ??? :rolleyes:

Публикувано

Без значение е.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.