Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone заплашен от изтегляне от българския пазар

Featured Replies

Публикувано

Добре де, аз ли се бъркам или се доказа че "избухналите, гръмналите и т.н. " устройства са били китайски ментета на айфон !?

Публикувано

Това, че огромно количество западноевропейци са п***ли е абсолютно безспорен факт. За съжаление тази квалификация може да се приложи към българите в много по-голяма степен. PL87, не съм имал конкретно теб предвид.

Публикувано

Ха-ха, даже по новините на БТВ съобщиха новината! :(

Публикувано

когато си закупувате мобилен апарат от APPLE , трябва да ходите с противобомбен отряд !

Публикувано

Да и аз чух по БТВ ,така го казаха имах чувството че говорят за Осам Бен Ладен.

Публикувано

Прилича ми на добре организирана и режисирана кампания срещу най-успешния продукт на Apple.

Аз задавам следния въпрос, как не гръмна някой телефон и тук в БГ?!

Що се касае до това дали принципно съществува такава вероятност, тя е нито повече, нито по-малко от всяка електроника с Li-Ion батерия.

Публикувано

Ами не са искали не е гръманл, аз съм сигурен 100% че всичко е постановка, защот всеки 2-и говори за iPhone и има много продажби (така мисля аз)

Публикувано
  • Автор

Аз немога да разбера защо се мъчат да го рекламират абсолютно навсякъде , сякаш се стараят да не пропуснат някой , който не е чул ?! Да кажеш , че е гръмнал в лицето на някой българин та да се запалят толкова , не е ,....... цялата работа е да оплюят телефона !

Публикувано
Защо не псувахте същата Меглена Кунева, когато обяви, че unlock & jailbreak на iPhone не е никакво престъпление и всеки собственик е в правото си да го направи?

То едното с другото няма нищо общо, но какво я накара така да се врътне на 180 градуса? Дали не е някой дебел портфейл. :(

Публикувано

Хм...Защо мислиш, че това е противоположна позиция. И двете решения удрят по джоба на Apple.

Публикувано
  • Автор

То за jailbreack-a нямаше , много какво да направо по въпроса , тъй като по закона , който нашите любими политици са писали , не могат да ни го забранят ! А в случая , чисто и просто следва примера на господа евро депутатите ... виж вече зад анти-рекламата , която всички медии въртят е много вероятно да седи нечии портфейл :(

Публикувано

Абе или просто са толкова лоши устройствата на Епъл или работата намирисва на заговор срещу тях. Първите две поколения не са гърмяли още и изведнъж излиза 2 пъти по бърз телефон и почва да гърми. Как е станало никой не казва, само се върти една новина, че е гръмнал някаде си, на някой си Айфона, ама защо е гръмнал всички мълчат. Аз моя с вода го поливах и нищо му няма, а оня го зел обадил се и докато говорил му гръмнал в лицето. :arrow: :exclaim: :mad:

Публикувано

Аз викам и да изтеглят всички Поршета, БеЕмВета, Мерцедеси и Ферарита защото като им се сипе керосин или ракетно гориво вместо бензин/нафта и след 10 километра гърмят здраво :mad:

Публикувано

Аз съветвам тези,които се опасяват от евентуална експлозия,да залепят по един скрийн протектор и да говорят без да се притесняват!Поне стъклото няма да се разлети и да нанесе допълнителни поражения :mad: !

Публикувано
  • Автор

Може пак да е опасно ... така ще ти излети цялото стъкло на дисплея в лицето :roulette:

Публикувано

Сещам се и за един ангажимент на Apple да осигури iPhone за китайския пазар, и за затрудненията с доставката на количества и ...... едни такива нещица също ми се разхождат в кратуната ......

Публикувано

От всичко до тук си направих следния извод: телефона е много як - направо е "пушка" :)

Публикувано
:) Вие сте ненормални ! :lol:
Публикувано

От утре вече ще си слагам шлем/каска, че знам ли кога може да ми гръмне в лицето Iphona.

Публикувано

Айди да обираме банка.

Всеки ще държи айфон и ще го използваме за влизане с взлом като граната.

На трезора ще залепим 5 айфона и като гръмнат,димът ще се разнесе и вътре е $$$$$$$

Публикувано

Моля,минете към темата за спам :)

Публикувано

Buy the new Iphone 3G S - "S" stands for Schrapnels. :)

Публикувано
...димът ще се разнесе и вътре е $$$$$$$

И ще земем още 10 и ще оберем 2 банки. :surprised:

Публикувано

Мен тази новина въобще не ме трогва и слабо ме интересува, поради 2 причини: Откакто телефонът се продава 'официално' в България аз никакви промени не съм видял, никакви облаги и никакви привилегии. Само слушам Глобул измамници, Германос не ми отключват телефона, чакам обаждане от 123 вече 4-ти ден и тн. Другата причина е, че ако искам 3ГС винаги ще си го намеря. Така че, заплашен, изтеглен, спрян - без значение за мен.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.