Публикувано Май 27, 201114 гд Когато свържа телефона към уредбата в колата през bluetooth излиза звук само при разговор. Има ли някакъв начин да се слуша музика от телефона?
Публикувано Май 27, 201114 гд Има, ако плейъра ти поддържа Bluetooth audio. Аз на Pioneer 9800 BT слушам така. Ти къде го мъчиш?
Публикувано Май 27, 201114 гд Автор Имам Рено Лагуна 2007 с вградена МР3 уредба, навигация и Bluetooth за телефона. Купих си една джаджа от ибей , която уж работи на всички модели iPhone и която чрез блутут плейва всичко (поне така пише), ама не успях да го кънектна към колата. Възможно ли е уредбата да е само за разговори? Малко ме съмнява. Според мен Apple са орязали тая функция.
Публикувано Май 27, 201114 гд Автор казва се А2DP Dual Air Bluetooth Stream Adapter и го ръгаш на телефона отдолу. То си е със стандартната букса за iPhone. И трябва да го кънектнеш както към хендсфри. Ама на Реното не го детектва въобще като търси устройство.
Публикувано Май 27, 201114 гд Абсолютно същата джаджа я има кума ми . На него на 3G работи ,на мен на 3GS не ,За мен явно е от буксата, защото аз с неговото зарядно ТИП "менте" не мога да си зареждам тел. Не го разпознава Itunes
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате