Публикувано Юли 8, 201015 гд Май избирателно тръгва Само за сведение, че още приложения не ми тръгват: Solitaire 2.7.1 и Wunder Radio 1.93. И двете са хакнати от most unique.
Публикувано Юли 9, 201015 гд AppBox Pro 1.5.2 MultiUpload - Dox.bg - * Съвместимост с iOS4 * Няколко поправени бъга * 4 нови стила за Alarm Clock
Публикувано Юли 9, 201015 гд Някой може ли да ми помогне за проблем с Wallet-a в AppBox Pro, който съм си купил от App Store? Когато се опитам да си купя security key и си въведа паролата в iTunes ми пише: "This is not a Test User account. Please create a new account in the Sandbox environment" и след ОК излиза "Cannot connect to iTunes Store". Как точно се създава акаунт в защитена обстановка?
Публикувано Юли 9, 201015 гд Продължава все така да не работи. Имам чувството, че е от джейлбрейка проблема. P.S. джейлбрейкнал съм с redsn0w 0.9.5b5 Редактирано Юли 9, 201015 гд от Blurry
Публикувано Юли 10, 201015 гд Някой може ли да ми помогне за проблем с Wallet-a в AppBox Pro, който съм си купил от App Store?Когато се опитам да си купя security key и си въведа паролата в iTunes ми пише: "This is not a Test User account. Please create a new account in the Sandbox environment" и след ОК излиза "Cannot connect to iTunes Store". Как точно се създава акаунт в защитена обстановка? Най-вероятно трябва да го създадеш на техен сървър през компютър. Не ми се ще да си купувам ключ само за проба. Има предостатъчно безплатни приложения със същите функции.
Публикувано Юли 10, 201015 гд Често ми показва и на мен същото съобщение когато пазарувам, чипове или плащам в някоя програма разширения. -резултата, нямах пари в картата и не са могли да си извършат плащането за предишни пазарувания, кат си оправиш сметките с тях всичко се нормализира.
Публикувано Юли 24, 201015 гд Поредната неработеща версия. А уж от 2-3 версии насам само оправят 4.0 compatibility.
Публикувано Юли 29, 201015 гд Дълго се чудех каква е разликата между ARMv6 и ARMv7 и сега прозрях ARMv6 версиите работят на 4.0! Между другото ето ви линк към AppBox Pro 1.5.5 ARMv6 : http://itunes.apple.com/linkmaker/
Публикувано Юли 29, 201015 гд Пич, попрегледай ей тази страничка http://en.wikipedia.org/wiki/ARM_architecture, пък ако не ти се чете да ти кажа с две думи: няма връзка с версията на операционната система, а с модела процесор. Така че гледай да сваляш само ARMv6 приложения, които могат да тръгват на 2G и 3G, а ARMv7 са за 3GS и 4.
Публикувано Септември 11, 201015 гд AppBox Pro Version: 1.6.0 Category: Utilities Seller: AllAboutApps Publish Date:2010-09-11 Price: $0.99 Size: 20.0 MB
Публикувано Ноември 20, 201015 гд What's new in Version 1.7.0 New Application - Mirror for iPhone 4 - Various bug fixes http://itunes.apple.com/linkmaker/ Редактирано Ноември 25, 201015 гд от maNcHeSteRUTD
Публикувано Декември 4, 201015 гд AppBox Pro-Alarm Clock, Wallet, MIrror, Flashlight and more 1.7.1 New in this version- Holiday Information Update for 2011 - Software size less than 20MB - Various bug fixes
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.