Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Търся една програма...

Featured Replies

• Отговори 165
  • Прегледа 49.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Добавени снимки

Публикувано

Имаше един 'notepad' в който освен да се пише, можеше да се рисува, чертае и пр., но не се сещам как се казваше пущината ?

ПП Намерих Notes +

Публикувано

Някой да знае добавка от сидия (или програмка), която да добавя weather widget в notification center-a? По принцип на iPhone най ми харесва, но ще се задоволя и с някое друго..

Публикувано

Какво му е на вграденият?

post-16340-1343464180,1644_thumb.jpg

5576c1a5-a36a-59cb.jpg

Публикувано

Можеш да ползваш LockInfo с допълнително инсталиран Widget,но ми се струва безмислено!

Публикувано

BulgarianSS, ако не си забелязал, сме в раздела "Програми за iPad".

Публикувано

И аз не бях забелязал:)))Но това за LockInfo остава!;)

Публикувано

Да, знам, но някак си не ми се слагат 10 други неща, за да имам weather widget. Толкова ли никой не го е портнал от iphone за ipad.. :) Kaкто бяха пуснали clock, calculator..

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Съществува ли програма, която да показва инормация за всяко едно приложение(колко мегабайта е, какъв раздел е и т.н. )

Публикувано

В Settings -> General -> Usage можеш да видиш кое инсталирано приложение колко точно памет заема. За другата част от питането не съм срещал такова приложение.

Редактирано от orbitalen

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, някой да знае някаква безплатна програмка за сваляне на видео от интернет iPad 3 не е джейлбрейкнат? Благодаря предварително.

Здравейте, някой да знае някаква безплатна програмка за сваляне на видео от интернет iPad 3 не е джейлбрейкнат? Благодаря предварително. А трябва ми и флаш плейър за iPad 3 :)

Публикувано

Icon.png

Video Downloader Super Lite

http://itunes.apple....d481701140?mt=8

http://www.topappsto...te#.UErzyIU5Pcs

За флаш можеш да използваш:

Puffin-Web-Browser-review-Flash-for-the-iPhoneiPad.jpg

Puffin Web Browser : Flash for the iPhone/iPad

http://itunes.apple....=8&ign-mpt=uo=4

Публикувано

Здравейте,интересуваме има ли програма за iPad 3 с която мога да заключвам отделни приложения с парола нещо като iprotect за iPhone.

Публикувано

Здравейте, търся програма което да върши обратното на Air Display, т. е. това което ще правя, разглеждам, прелиствам на iPad-a, да се вижда на екрана на лаптопа, към който ще закача мултимедиен проектор, така че в крайна сметка на стената да се вижда това което в момента се прави на iPad-a.

ПП. Спомням си, че съм го правил или с iPhonе-a, или с iPod-a (1G) преди време, но не мога да се сетя с коя програма, спомням си че имаше и клиент и сървър и се стартираха едновременно на лаптопа и устройството, прерових всички стари програми да се сетя по картинката, ама или съм я изтрил или егн-то си казва своето)

Публикувано

Ако ти е по-съвременна мултимедиата, можеш да я свържеш с пада чрез ВиФи-то безплатно.

Ако ли не-има преходници за това. Мисля че около 50 лева струваха и не се занимаваш със сложни трансфери...

Публикувано

Проекторът е старичък около 5-6 годишен, за жалост няма wi-fi, кабелите са около 70-80 лева, но в случая не ми вършат работа щото ще вържа iPad-a за проектора, а не мен ми трябва да е подвижен в залата.

Публикувано

Тогава ползвай МaxiVista (Windows) или Air Display (Mac or Windows). Гледам че ползваш и двете платформи. Ако не става - Reflection: http://reflectionapp.com/.

Публикувано

Здравейте. Вчера, докато четях комикси на троллфейс попаднах на следния комикс:

klz1347456669l.png

Тази игра да колкото си спомням много ме кефеше, но откак ми се счупи първия телефон, тя изчезна заедно с него.

Искам да попитам някой знае ли как се казва въпросната игра?

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте,

търся "HomeBudget with Sync" по възможност версия 2.х (в Installous има 2.х, но при опит да се дъпра пише че е Removed).

(някой ако знае(от опит) за подобна програма за лични финанси да сподели моля).

Благодаря предварително.

Публикувано

Пробва ли в китайското 25pp. Има версия 2.8.2

За всеки случай репото в сидия е: http://apt.25pp.com

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте.

Имам желание да закупя програма чрез която да смятам обороти, печалба, разходи и т.н. Имам на Айпада ExpenseFree & BudgetFree...Бихте ли препоръчали някоя наистина добра програма....За жалост трябва да я закупя, но поне да знам, че съм купил точната програма.

Публикувано

Numbers ;)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, спомням си, че имаше няколко програми, които изкарваха час и дата на снимките

Публикувано

Night camera например...

Публикувано

В Сидиа имаше и такива, които добавят дата в стандартното приложение.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.