Публикувано Май 27, 201213 гд Здравейте, нова съм тук,изчетах доста неща и накрая си джейлнал телефона - iphone 4s 5.1.1 и всичко е наред Но търся сега тази игра Kinectimals , в iTunes я има но в US сървър,не мога да се справя в Cydia не ми я намира,може ли да ми помогнете ?
Публикувано Май 28, 201213 гд Дали някои може да ми уреди Dungeon Hunter 1.6.1 и Dungeon Hunter 2, да я пробвам на стария си iPhone 2G
Публикувано Юни 18, 201213 гд Как се казва една игра, в която едни цветя в една градина стрелят по зомбита (мисля, че бяха зомбита)? plants vs zombies е игратаще дадете ли хубави игри ако може защото съм в геймърски застой нямам претенций какви са Благодаря предварително!
Публикувано Юни 18, 201213 гд Modern Combat (1, 2&3) Infinity Blade (1&2) Real Racing Angry Birds Cut The Rope Ninjump Fruit Ninja N.O.V.A. (1, 2&3)
Публикувано Юни 27, 201213 гд Търся CSR Racing, която беше показана на ревюто на ios6 ? В БГ Стора я няма.
Публикувано Юли 13, 201213 гд Здравейте, търся една безплатна игра, подобна на тази, но с по-реалистична графика: http://www.playhub.com/shooting-games/6867/SWAT---Awesome-Edition.html Криеш се зад една стена, стреляш, мяташ гранати, презареждаш... абе много зарибителна, но й изгубих следите
Публикувано Юли 24, 201213 гд Някой може ли да каже от къде да изтегля iPad-ското Photo Booth за iPhone?
Публикувано Юли 25, 201213 гд А някой дали ще може да сложи работещи линкове за всичките angry birds, моля
Публикувано Юли 25, 201213 гд http://bgiphone.com/topic/11158-кракнати-приложения-от-app-store/ Има система за лични съобщения... Там ако някой...
Публикувано Юли 25, 201213 гд С media burner се получи !!! Много благодаря !!! Някой да знае игра подобна на " dota" която да става за Айфон ?
Публикувано Август 1, 201213 гд Коя е тази? От доста време стои в сайта на Apple при iPod-ите, но не мога да я отгатна.
Публикувано Септември 19, 201213 гд Търся играта Blade master. В играта се режат различни по форма фигури, доста е интересна.
Публикувано Септември 24, 201213 гд Привет, Някой може ли да ми намери Battle Zone или новото име на играта е Modern Defense, търся я цял ден, но я има само платена. Благодаря предварително.
Публикувано Ноември 14, 201213 гд http://m.gamespot.com/arabic-belote/ Моля, ако някой успее да я намери ( аз се мъчих доста ) да ми пише на ЛС. Благодаря!
Публикувано Ноември 28, 201213 гд Търся FlashBack. Mad Doc Mccree Тези 2 красавици ми тряят В пълни версии
Публикувано Януари 10, 201313 гд Търся човек от София, който си е закупил от апп стора играта Kung Fu Panda: Be the Master. Искам да се логне в моя IPad 4 и да я свали от неговия акаунт, а аз ще му я платя, ако трябва и тройно. За съжаление производителите на играта фалираха и не мога да я намеря никъде, освен за джейлнат телефон. Имам я на IPhone 4 с джейл, но няма как да я прехвърля на айпада.
Публикувано Януари 10, 201313 гд Ами играта е от 2011 - та на пазара, така че може би някой все още я пази )) На сина ми много му се играе на айпада точно тази игра и ми е надул главата. Иначе я имаме за айфон, но не и не, айпад да е Редактирано Януари 11, 201313 гд от Alxx®
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.