Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mCoolPhone - Разклащате да приемете повикване

Featured Replies

Публикувано

Някой да има представа с кое приложение не се харесва mCoolPhone, защото програмката си тръгва, всичко е наред, само, че не действа. Настройл съм го като ми звъня някой и раздрусам телефона, да вдигам, но неще да работи. Направих си шейкинг силата. Преди време я ползвах на 2.2.1 и бачкаше добре, докато един път спря, явно пак съм качил нещо, но не се сещам какво може да е то. Почти нямам работи от Сидиа-та, всичко ми е официално кракнати :D приложения :Wink:

Публикувано
Ами разкарай го от телефона и си инсталирай "CallControler" има го в сорса на "xsellize"
Публикувано
Ами разкарай го от телефона и си инсталирай "CallControler" има го в сорса на "xsellize"

А кракнатото им приложение на версия 0.1 върви ли нормално на 3.0?

Публикувано

Върви без никакви ядове, поне аз нямам такива

Публикувано

Прав си! Върви идеално и съм много доволен и аз вече :( Убеден съм, че и когато сестрами се върне от пазаруването ще си я сложи и ще бъде много доволна :Р

Благодаря ви!

Публикувано

Интересува ме има ли развитие по отношение на кракването , че съм много доволен от програмката и чакам с нетърпение развръзката. :mrgreen:

Публикувано

CallControler върши същата работа :) Има я кракната в Cydia дори и версия 0.4 (0.1 също работи без проблеми на фирм 3.0 и 3.0.1)

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

mCoolPhone v1.4.0 излезе кракната. Може да си я свалите от репото http://repo.beyouriphone.com/

Публикувано

В репото http://repo.beyouriphone.com/ ми дава 3 дни за активация :eek:

Публикувано

Верно ли? А ти активира ли го с това?

11hwd8m.png

п.п. май само инсталирате без да четете инфото.

Публикувано

Ми нали така са свикнали – някой за ръчичка да ги подхване... като във форума, пък те да тропкат с крачета и да викат "Няяяяямааа пъък, искам това..... Кака пак се кара, ама аз пък няма да слушкам и четаааа, няма пъъъък..." :Wink:

Публикувано

Преди малко я инсталирах. За сега изглежда стабилна, не е като Call Controler. Дано не влияе на батерията и всичко ще е наред. :)

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Мен само ме дразни това "cool", което го изписва най-отгоре в статус бара. И не знам дали е от mCool (1.4.0), но MiVTones (3.4.1) не винаги ми изкарва клип и звук, ако ми звъни телефона, след като сложих mCool. Затова махам mCool и ще опитам с CallControler.

CallControler (0.4, xSellize): Освен, че ми излиза икона в статус бара (вярно, че е по-малка от "cool"), всеки път като включвам програмата все едно не съм правил никакви настройки.. Връщам се на mCool. А да, и проблемът с MiVtones си остава.. Ще търся друго решение. Дано съм ви помогнал в избора: mCool vs Call Controler :rolleyes:

Update: И при двете програми не праща SMS, при сложена отметка ON. Има верояност да е от QuickBoard-a.

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте,

понеже домейна и репото вече изглежда не функционират се наложи да потърся програмата от друго място. smilie.png

Намерих я в репо - http://h7v.org/cydia същия вариант на регистрация с които да е осем цифри.

Работи, но крашва като зададаеш изпращане на СМС - без тази опция работи ЧУК!

Публикувано

Аз ползвам mcool от доста време и 1.4.0 е много добра за сравнение call controler 1.8 не сработва при мен и ще се чака по добър cracker.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Дали скоро ще има Update за 4.0 или последната версия v1.4 става за 4.0?

Публикувано

call controler 1.9 работи с iOS 4

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте,

Някой има ли представа как да махна досадният надпис "cool", който

се изписва на статус бара след като се активира приложението?

Иначе при мен mCool - а си работи перфектно. Репо: http://clubifone.org/repo/

Между другото работи доста по - добре от CallController, само да не изкачаше

тоя гаден надпис...

Публикувано

Благодаря за отговора, но това вече го направих. Аз поне не намерих някакъв отделен файл за тая пуста икона. :rolleyes:

Да не ставам досаден с тая икона ама наистина ми омазва стаус бара (имам доста приложения, които излизат на стауса)

така, че ако има други идеи...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.