Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

В ТОП 10 съм и имам нужда от подкрепа! :-))

Featured Replies

Публикувано

Прочети първия пост и ще разбереш.

• Отговори 57
  • Прегледа 4.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Публикувано

Влязох в линка и .... проблем ... ? Къде да дам О'к за момчето? Английския не ми е много добър. Пиша от телефона.

Публикувано
  • Автор

Здравей! Първо трябва да натиснеш Log in or Sign up в горния десен ъгъл след това No, create an account now. и попълваш информацията.После потвърждаваш в имеила си и влизаш на ново в сайта.След това маркираш Andrioman и имаше още един бутон за натискане,но не помня какво пишеше на него :rolleyes:

Публикувано

+1

Поздравления и успех!

Публикувано

Имаш глас и от мен. Браво!

Публикувано

немога да я свана таз музика, но за каузата +1 и от мен

Публикувано

Имаш 2 гласа от мен и от един френд, който ще разпространи мълвата и сред други рокаджии! Нека се обединим, в тази обща кауза! Успех! :guitarred:

Публикувано

+1 :)

Успех!

Публикувано

Браво! Имаш глас и от мен!

Публикувано
  • Автор

Само да опомена,че вметнах в първия пост датата до която ще се провежда гласуването - 10-ти юни. Безкрайно съм Ви Благодарен!!! Поздрави на всички! :guitarred:

Редактирано от Andrioman

Публикувано

Още един глас от мен ;)

Публикувано
  • Автор

Имаш Глас от мен! Хареса ми!

Ма много си се лошо нарешил за рокер, бре! Къде ти е гривата? :biggrin:

Еееееех.... гривата си отива за мое огромно съжаление :blush: Благодаря ти за вота! :biggrin:

Редактирано от Andrioman

Публикувано

Тоя leonardogzm има бая голяма преднина...

Публикувано

Ми дайте да я стопим тази преднина. Я колко народ сме в този форум!

20% ако цъкнат по веднъж, и ще го изстреляме на първо :)

Публикувано

Пуснете го в профилите си в Фейсбука ... аз ей сега ще го плясна :guitarred:

Публикувано
  • Автор

Благодаря Ви приятели!!! :biggrin:

Публикувано

Съжалявам, че съм прям, но вижте клипа на leonardogzm и ще разберете защо е първи. Това си е един вид чийт. При Spacca189 също има режисура, но той води с малко, ако Andrioman беше "барнал" леко видеото, щеше да има още повече успех с и без това безспорния му талант.

Естествено и глас от мен.

Редактирано от BardoSore

Публикувано
  • Автор

Много по-лесно е да запишеш отделни пасажи и след това да ги навържеш,отколкото да го запишеш наведнъж и да импровизираш три минути без да се повтаряш или да сгрешиш някъде (мисля,че целта на конкурса е да се свири,а не да се доказваме като оператори или монтажисти).Не ме разбирайте погрешно!Аз също оценям таланта на всички останали участници! В крайна сметка в първия ми пост съм написал да гласуват единствено хората на които им харесва моето изпълнение! Не мисля че това е чийт ! Ако влезеш в сайта където се гласува и кликнеш на всеки от 10-те участници на вота,ще видиш никнеймовете на хората,които са гласували за него,съответно кликни на някой от никнеймовете и виж кога се е регистрирал съответния юзер!Ще видиш че 90% са се регистрирали във форума вчера и днес именно с целта да гласуват за съответния човек (приятел)! Пак казвам нека гласуват хората на които им харесва моето изпълнение! Благодаря Ви!

Редактирано от Andrioman

Публикувано
  • Автор

Така е приятелю! Винаги съм казвал,че музиката не е спорт!!! Но за жалост така се получава в реалния живот.Всеки може да направи съпоставка с многоброините конкурси,като Music Idol,Guitar Idol и още стотици други канкурси,които се правят с единствената цел - ПАРИ (но не и за участниците)! Наистина в музиката според мен няма по-добър или най-добър...все едно да сръвняваме Ингви Малмстийн с БиБи Кинг....нито Ингви може да свири като БиБи Кинг нито обратното,но и двамата са гениални музиканти!Благодаря на всички Ви за подкрепата! :guitarred:

Публикувано

+1 :guitarred:

Публикувано

:bravo:Като спечелиш, ме каниш на купона!!!

+1, яко хеви рок!!!

Публикувано

Определено ремикса прави един клип атрактивен ! ... Също мисля , че целта е да се види изпълнителя какво прави през цялото време. Andrioman е през цялото време пред погледа ... гледах и другите клипове ... е сори ама Leonard даже е показал софтуерната обработка :tooth: ... въпреки това не ми хареса неговото изпълнение така, че съм гласувал по съвест :smile:

Гласуването ич не върви добре обаче :unsure:

Редактирано от copyman

Публикувано
:+1: УСПЕХ !!! :)
Публикувано

Браво, колега, чудесно представяне! Разгледах и другите клипове в профила ти в YouTube и останах приятно изненадан! :bravo::+1:

Публикувано
  • Автор

:bravo:Като спечелиш, ме каниш на купона!!!

+1, яко хеви рок!!!

Никакъв проблем! Ще се съберем да я полеем... е не буквално де :biggrin: !

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.