Публикувано Октомври 30, 201411 гд Ето две малки бели нинджи, които от вчера са на бял свят Александра и Виктория. Точно вчера се чудех до къде сте и си бях наумил до петък, ако не се похвалиш, да ти звънна да те питам. Живи и здрави да сте цялото семейство! Ти така с още едно такова действие ще ме настигнеш набързо с 4 броя, а двамата заедно можем да го докараме до футболен отбор (без резервите и треньорите, де). Много обичам такива постове да виждам.
Публикувано Октомври 30, 201411 гд Algor, може да се преориентирате.Баскетбол - 5х5 или пък защо не волейбол 6х6
Публикувано Ноември 1, 201411 гд Едната започна да раздава усмивки Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 17, 201411 гд Моя приятел вече съм го показвала, но ето пак: За останалите ще направя нови снимки и тогава ( имам и котарак, заек и бяла пинчерка). Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 17, 201411 гд Ето и останалата част от менажерията; И за финал дъщерята, която не обича да се снима и трудно я хващам: Някога ще пробвам да ги събера в един кадър, ама нади ще се получи :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 17, 201411 гд Джими - Английският ми сетер на 11 месеца след разходка Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 28, 201411 гд Ето я и моята убавица. Гледа Турски сериали. Ето ги и моите слънчица.
Публикувано Декември 28, 201411 гд За два месеца си дублираха теглото Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 28, 201411 гд Ах, какви очичики!!! Куклички златни! А ето кой топли на батко си дрехите: Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 28, 201411 гд Johnnybravo, не знам как ще ги опазиш като пораснат Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 29, 201411 гд Johnnybravo, не знам как ще ги опазиш като пораснат Sent from my iPhone using Tapatalk Имам харпун, лодка и приятел с бетонов възел, където могат да се взимат мерки за "обувки"
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.