Публикувано Септември 29, 200916 гд С 3GS съм с карта на глобул връзвам телефона пускам си tethering-a и не иска да влиза никаде и проблема е в телефона защото един приятел си връзва 3Г-то и си работи, някой има ли идея защо е така и как да го оправя защото ми трябва спешно моля...
Публикувано Септември 29, 200916 гд Защо ми се струва, че само преди часове беше пуснал същата тема? И очевидно е била изтрита, а ти продължаваш? Ако това е вярно, не се ли сещаш, че някъде си сгазил лука, и затова се трие темата, и ако не знаеш защо, трябва да прочетеш правилата, да видиш къде си сгафил? Защото ако не е така, значи просто си просиш санкция по същите тези правила, които май не познаваш....
Публикувано Септември 29, 200916 гд Автор Първо не съм пускал никаква тема преди часове второ какво не съм изпълнил точно и трето нали форума е затова ако нещо не ни е ясно и искаме помощ да я търсим тук...?
Публикувано Септември 29, 200916 гд Ако нещо не ти е ясно първо трябва да прочетеш на няколко места и ако не е решаван досега твоя проблем, естествено, че няма да ти бъде отказана помощ! Чети Пенчо: viewforum.php?f=4 search.php
Публикувано Септември 29, 200916 гд A тук кой е писал? Да не би да съм аз. И как разбра, че ти е в телефона причината?
Публикувано Септември 29, 200916 гд АА, ясно защо не открих отделна тема. Мнението ти в другата тема (за 2G ) отиде където му е мястото–т.е.на боклука, а ти започни силно да внимаваш в картинката...., и да спазваш правилата, включително и тези за грамотно писане. В противен случай последствията са ясни....
Публикувано Септември 30, 200916 гд Леле как сте го насмели човека.. addicted, а на приятеля ти 3G-то случайно да е с 3.0? Четох някъде преди дни, че при 3.1 няма начин за въвеждане на настройките за tethering-a, MMS и Data освен ако не ползваш телефона си към официален оператор. Сега нямам време да потърся това което съм чел, така че по-късно ще дам линк (ако не забравя)
Публикувано Септември 30, 200916 гд Автор Да с 3.0 е той, но и аз сам с 3.0... и затова невиждам защо може да става така...? А найстина много ми трябва защото днес заминавам за софия а там нямам Wi Fi...
Публикувано Септември 30, 200916 гд А с картата на приятеля ти на твоя телефон пробвахте ли? А това правил ли си го? Естествено като си направиш файл за Глобул. viewtopic.php?p=11823#p11823
Публикувано Септември 30, 200916 гд Явно не сме го насмели достатъчно, щом продължава да пренебрегва и правилата на форума, и правилата на българската граматика, явно окуражен, че едни му се карат, да други му дават каквото иска. Ако обаче продължи с още един пост така, лично ще се постарая да разбере, че подобно пренебрежение не води до нищо добро!
Публикувано Октомври 1, 200916 гд Автор А дали е възможно проблема да идва от Глобул, защото през iPhone-а влизам, а пусна ли Tethering-а лаптопа не влиза никаде...
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате