Публикувано Юни 6, 201114 гд Относно обвиненията в кражба и тн. Когато нещо не се получава, си го купуваш, лесно и просто решение! Apple наема човека, създал по-добра система за нотификации за iOS Една от причините да jailbreak-нете своя iPhone е MobileNotifier. MobileNotifier е приложение, което заменя вградената система за нотификации в iOS. Изглежда, че и хората от Apple са видели предимствата на приложението. Само няколко дни преди да представи iOS 5 (, която версия на iOS би трябвало да има нова система за нотификации) Apple е наел Peter Hajas. Peter Hajas е разработчикът на MobileNotifier. Слухове за това се появиха, когато Hajas обяви, че си почива от MobileNotifier за известно време. Той не е споделил причината за тази почивка, но казва: „заслужава си. Повярвайте ми. Ако потърсите достатъчно, вероятно ще се сетите.” . Той е подписал своя пост с думите "Until then, stay hungry and stay foolish" („До тогава, останете гладни и останете глупави”, това са думи от известна реч, която Стив Джобс държи пред завършващите Университета в Станфорд през 2005 г.) Hajas е публикувал следното съобщение в Twitter, което по-късно е било изтрито: @brittaahh I’m glad you like it! I’ll see what I can do I will be back for a few weeks, then I’m off to work in CA at a “fruit” company. @brittaahh Радвам се, че ви харесва! Ще видя какво мога да направя Ще се върна за няколко седмици, след това отивам да работя в CA за „плодова” компания. Hajas е добавил “Apple” към своя списък от работодатели, като отбелязва период, в който работи за компанията, от май тази година до момента. Източник: 359gsm.com Този пост беше повишен в статия
Публикувано Юни 6, 201114 гд Има си булгаристански... ама що не минеш на един Skype да ти метна 5-ца като за 3Gs?
Публикувано Юни 6, 201114 гд Щото трябва да инсталирам "Бозата", сменявах дъно и процесор....та сега деиствам през телефона! Да не би да казваш че са добавили и Българския.....най накрая.
Публикувано Юни 6, 201114 гд Не - БГ няма, но си има кирилица работеща (ако се сещаш за проблемите на 4.Х когато излезе). Прави впечатление че разпозна къде се намирам и ми предложи адекватна метеорологична прогноза. И досега винаги сменях времената и т.н. сега каза "Sofia" и е супер.
Публикувано Юни 7, 201114 гд Много са ми любопитни две неща: 1. Дали iMessage ще са безплатни както FaceTime. 2. Дали познаването на "купената-по-друг-начин-демек-свалена-от-датата-музика" ще бъде позната наистина - всички знаете, че свалянето на артуърк за нищо не става...
Публикувано Юни 7, 201114 гд Ето какво ми се появи на мен (4.3.3 без никакви допълнителни ъпдейти - само ме попита да приема новите правила на app store): Едното е като цъкна Updates там има вече таб Purchased и мога да видя програми, които преди съм купувал (или просто теглил безплатните), но сега не са инсталирани. А другото е в настройките: Settings -> Store
Публикувано Юни 7, 201114 гд Не забравяйте, че всички тези иновации ни се предлагат безплатно. Лъжеш Кихнали сме си цената на телефона. Приятно съм изненадан от "новостите". Естествено е да вкарват неща, тествани и доказани в Сидиа, съответно нагласени вече официално. Крайно време беше да поразчупят интерфейса и май са го постигнали. Бравос. За мен джейлбрейкът ще загуби смисъл, в деня в който получа официално достъп до смартфона си като такъв. Разочарован съм от хейтърските коментари както на плюещите iOS, така и на плюещите Сидиа и Саурик в частност. Сидиа е била и ще остане възможност за тези, които не искат ограничения. Май забравихте откъде тръгнахте всички и как ревяхте: "Как да си сложа Installer, как да си кача Cydia?" .
Публикувано Юни 7, 201114 гд За мен се мъчат да имплементират всичко, заради което си Jailbreak-ваш телефона и по този начин да те държат на страна.
Публикувано Юни 7, 201114 гд Съгласен съм с ThUnDeR. От ъпдейта ясно се вижда, че са заложили яко на това
Публикувано Юни 7, 201114 гд Лично аз очаквах повече!Не виждам нищо чак толкова впечатляващо!Като изключим wifi ъпдейтите,за другите неща cydia предлага доста повече възможности!За едно Lockinfo страшен шум вдигнаха!Че и 3000 долара билет!
Публикувано Юни 7, 201114 гд Мен ме притеснява една тънка подробност: може ли панела, който следи stocks в нотификациите, да се изключи?
Публикувано Юни 7, 201114 гд Така, има ли линк за сваляне на кийноута(в сайта на Apple както винаги е с отвратително качество), искам да го изгледам първо него и за това не ми се разглежда темата да не видя нещо което не искам?
Публикувано Юни 7, 201114 гд ??? Виж тук какво пише: Error 3000-3999: Error codes in the 3000 range generally mean that iTunes cannot contact the gs.apple.com server on ports 80 or 443. This may be because out-of-date or incorrectly configured security or firewall software is interfering, or due to your Internet proxy settings. If you are using a proxy, try without using one or with a known-good network. If that does not resolve the issue, follow iTunes for Windows: Troubleshooting security software issues.
Публикувано Юни 7, 201114 гд @ roll2puff Да може, отиваш в settings/notifications и избираш само тези които искаш може също ида ги пренареждаш и други настройки да правиш. Редактирано Юни 7, 201114 гд от Bad To The Bone
Публикувано Юни 7, 201114 гд А случайно да можеш да изкараш и събития от календара в тоя Notification Center?
Публикувано Юни 7, 201114 гд В смисъл - искаш да видиш събития или не искаш да ги виждаш? От това което гледам може да се вкарат даже и в lockscreen-a!
Публикувано Юни 7, 201114 гд @ SpiceBoy имаш ли дивълоперски акаунт? Нямам, но преди с другите бети, като дадеш ъпдейт ставаше. Много искам да я тествам, никой ли няма да помогне? До колкото знам, тук има хора, които имат developer акаунт. Редактирано Юни 7, 201114 гд от SpiceBoy
Публикувано Юни 7, 201114 гд Нямам, но преди с другите бети, като дадеш ъпдейт ставаше. За iOS 4 ако си спомням добре също искаше регистриран UDID.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.