Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Относно обвиненията в кражба и тн.

Когато нещо не се получава, си го купуваш, лесно и просто решение!

Apple наема човека, създал по-добра система за нотификации за iOS

cbce53a47da5f0af.jpg

Една от причините да jailbreak-нете своя iPhone е MobileNotifier. MobileNotifier е приложение, което заменя вградената система за нотификации в iOS. Изглежда, че и хората от Apple са видели предимствата на приложението. Само няколко дни преди да представи iOS 5 (, която версия на iOS би трябвало да има нова система за нотификации) Apple е наел Peter Hajas. Peter Hajas е разработчикът на MobileNotifier.

Слухове за това се появиха, когато Hajas обяви, че си почива от MobileNotifier за известно време. Той не е споделил причината за тази почивка, но казва: „заслужава си. Повярвайте ми. Ако потърсите достатъчно, вероятно ще се сетите.” . Той е подписал своя пост с думите "Until then, stay hungry and stay foolish" („До тогава, останете гладни и останете глупави”, това са думи от известна реч, която Стив Джобс държи пред завършващите Университета в Станфорд през 2005 г.)

Hajas е публикувал следното съобщение в Twitter, което по-късно е било изтрито:

@brittaahh I’m glad you like it! I’ll see what I can do I will be back for a few weeks, then I’m off to work in CA at a “fruit” company.

@brittaahh Радвам се, че ви харесва! Ще видя какво мога да направя Ще се върна за няколко седмици, след това отивам да работя в CA за „плодова” компания.

Hajas е добавил “Apple” към своя списък от работодатели, като отбелязва период, в който работи за компанията, от май тази година до момента.

Източник:

359gsm.com

Този пост беше повишен в статия

• Отговори 444
  • Прегледа 63.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Никога не бих казал лоша дума за iPhone, защото той промени света на смарт телефоните и аз самият продължавам да разполагам с всякакви ай чудесии Но! Става ми супер смешно някой като напише, че еди-

• Ще почна да "храня" на ред....Спрете се???? Ако някой не е забелязал това все още е форума на БГ потребителите на iOS. Който "величае" тенекията.....има си други места...ебати и дилемата! Карате ме д

• @gorgior аз поне си признавам, че предишното ми мнението е пристрастно и от гледна точка на потребител. Нека сега обаче да си поговорим с факти: Най-силната медийна машина в света е собственика на ма

Публикувано

Айде и горещи снимки bgiPhone произвоство:

photo 8.PNG

photo 9.PNG

photo 10.PNG

photo 11.PNG

photo 12.PNG

photo 13.PNG

photo 14.PNG

photo 15.PNG

photo 16.PNG

photo 17.PNG

photo 18.PNG

Публикувано

Явно и тук са ни пропуснали с официален Български език?

Публикувано

Има си булгаристански... ама що не минеш на един Skype да ти метна 5-ца като за 3Gs?

photo 19.PNG

photo 20.PNG

photo 21.PNG

photo 22.PNG

photo 23.PNG

Публикувано

Щото трябва да инсталирам "Бозата", сменявах дъно и процесор....та сега деиствам през телефона!

Да не би да казваш че са добавили и Българския.....най накрая.

Публикувано

photo 24.PNG

Не - БГ няма, но си има кирилица работеща (ако се сещаш за проблемите на 4.Х когато излезе).

Прави впечатление че разпозна къде се намирам и ми предложи адекватна метеорологична прогноза. И досега винаги сменях времената и т.н. сега каза "Sofia" и е супер.

Публикувано

Много са ми любопитни две неща:

1. Дали iMessage ще са безплатни както FaceTime.

2. Дали познаването на "купената-по-друг-начин-демек-свалена-от-датата-музика" ще бъде позната наистина - всички знаете, че свалянето на артуърк за нищо не става...

Публикувано

Ето какво ми се появи на мен (4.3.3 без никакви допълнителни ъпдейти - само ме попита да приема новите правила на app store):

Едното е като цъкна Updates там има вече таб Purchased и мога да видя програми, които преди съм купувал (или просто теглил безплатните), но сега не са инсталирани.

А другото е в настройките: Settings -> Store

Публикувано

Не забравяйте, че всички тези иновации ни се предлагат безплатно.

Лъжеш :D Кихнали сме си цената на телефона.

Приятно съм изненадан от "новостите". Естествено е да вкарват неща, тествани и доказани в Сидиа, съответно нагласени вече официално. Крайно време беше да поразчупят интерфейса и май са го постигнали. Бравос.

За мен джейлбрейкът ще загуби смисъл, в деня в който получа официално достъп до смартфона си като такъв. Разочарован съм от хейтърските коментари както на плюещите iOS, така и на плюещите Сидиа и Саурик в частност. Сидиа е била и ще остане възможност за тези, които не искат ограничения.

Май забравихте откъде тръгнахте всички и как ревяхте:

"Как да си сложа Installer, как да си кача Cydia?" .

Публикувано

За мен се мъчат да имплементират всичко, заради което си Jailbreak-ваш телефона и по този начин да те държат на страна.

Публикувано

Получавам грешка 3002 като се опитам да ъпдейтна до iOS 5. :unsure:

Публикувано

Съгласен съм с ThUnDeR. От ъпдейта ясно се вижда, че са заложили яко на това :)

Публикувано

Лично аз очаквах повече!Не виждам нищо чак толкова впечатляващо!Като изключим wifi ъпдейтите,за другите неща cydia предлага доста повече възможности!За едно Lockinfo страшен шум вдигнаха!Че и 3000 долара билет!

Публикувано

Има около 200 нови неща! Колко повече можеш да очакваш :D

Публикувано

Още не съм ги видял!Видях на какво акцентират!

Публикувано

Мен ме притеснява една тънка подробност: може ли панела, който следи stocks в нотификациите, да се изключи?

Публикувано

Така, има ли линк за сваляне на кийноута(в сайта на Apple както винаги е с отвратително качество), искам да го изгледам първо него и за това не ми се разглежда темата да не видя нещо което не искам?

Публикувано

Получавам грешка 3002 като се опитам да ъпдейтна до iOS 5. :unsure:

???

Публикувано

???

Виж тук какво пише:

Error 3000-3999: Error codes in the 3000 range generally mean that iTunes cannot contact the gs.apple.com server on ports 80 or 443. This may be because out-of-date or incorrectly configured security or firewall software is interfering, or due to your Internet proxy settings. If you are using a proxy, try without using one or with a known-good network. If that does not resolve the issue, follow iTunes for Windows: Troubleshooting security software issues.

Публикувано

@ roll2puff

Да може, отиваш в settings/notifications и избираш само тези които искаш може също ида ги пренареждаш и други настройки да правиш.

Редактирано от Bad To The Bone

Публикувано

А случайно да можеш да изкараш и събития от календара в тоя Notification Center?

Публикувано

Vlad май пак всички ще разчитаме на теб и iPhonetic.

Публикувано

В смисъл - искаш да видиш събития или не искаш да ги виждаш?

От това което гледам може да се вкарат даже и в lockscreen-a!

Публикувано

@ SpiceBoy имаш ли дивълоперски акаунт?

Нямам, но преди с другите бети, като дадеш ъпдейт ставаше. :(

Много искам да я тествам, никой ли няма да помогне?

До колкото знам, тук има хора, които имат developer акаунт.

Редактирано от SpiceBoy

Публикувано

Нямам, но преди с другите бети, като дадеш ъпдейт ставаше.

За iOS 4 ако си спомням добре също искаше регистриран UDID.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.