Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Най-сетне нещо пълноценно и добро за собствениците на iPhone. Удобството при писане на смс-и вече е на ниво за хората, който използват обикновенния Messages.app и символите им се отчитат. Вече няма нужда да се притесняваме колко символа сме изписали!

Приложението се казва SMS Helper, което може да намерите в Cydia от сорса Big Boss & Planet-iPhones (Само за 3.Х ОС)

Ето и снимка как изглежда

b%20002.PNG

Публикувано

Супер, мерси много!

Публикувано

Страхотно!Мерси ;)

Публикувано
  • Автор

Видях и първия бъг, но пък и все пак това е и първата версия ;)

След като минах 160 символа започна да отчита следващите като 161.....192.... и ги оцветява в червено.

Публикувано

С какво е по-добър SMS Helper от QuickSMS - да речем ?

Публикувано

...че ползваш Messages.app

Публикувано
С какво е по-добър SMS Helper от QuickSMS - да речем ?

Някой да е казал, че е по-добър? Просто ползваш оригиналната програма и пак си имаш брояч!

Публикувано
  • Автор

Личното ми мнение вече е че няма смисъл да си товаря телефона с боклуци от Cydia ;)

С 3.1 съм и от Cydia имам само SBSettings, 5icons, SMS Helper, iPhone Delivery и смея да твърдя, че телефона никога не ми е бил толкова бърз.

QuickSMS е постоянно отворена програма и товари според мен много :lol:

Сам си направи изводите дали ще си с бавен телефон или ще си с бърз. Messages.app си поддържа вече всичко, което на мен ми е необходимо :)

Публикувано
Видях и първия бъг, но пък и все пак това е и първата версия ;)

След като минах 160 символа започна да отчита следващите като 161.....192.... и ги оцветява в червено.

Това не е бъг според мен, а така трябва да е, за да знаеш, че си минал 160...

Публикувано
  • Автор

PL87 мога много да споря с теб ;)

Защо не започне ново отброяване например за да видиш кога си минал и втория СМС? Лично аз понякога пиша романчета по 2-3-4смс-а в едно и ми се е случвало 100% заради няколко символа да съм с един отгоре. За мен това е голям БЪГ! :lol:

Публикувано

Предполагам, че в следващите версии ще го направят след 160 примерно да показва, че си на втори смс, еди кой си символ...

Публикувано
  • Автор

Или когато стане 160/160 после да се променя на 161/320(макар че маи вече на втори смс не са пак 160, а са по-малко но не съм сигурен)

Иска ъпдеит определено

Публикувано

biteSMS e 1:1 Message.app но с много допълнителни екстри. Там при броенето изгледжа така - 160/1, 1/2. Знаеш, че си почнал нов смс. Може да закачаш контакти и да слагаш емотикони. Много по-добро за мен от това.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано
Предполагам, че в следващите версии ще го направят след 160 примерно да показва, че си на втори смс, еди кой си символ...

Току-що инсталирах SMS Helper и вече си пише колко знака имаш и на кой СМС си.

160/1 в синьо, 159/2 в червено,138/3 пак в червено и т.н. :biggrin:

Публикувано

Супер! Точно такова нещо ми трябваше :biggrin: Но първият смс е 160 символа, а всеки следващ отброява назад от 145. .. наистина ли са по толкова символи? не е ли и първият 145 символа?

Публикувано

Не

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Ъпдейт на SMS Helper v0.4

Новото:

- Добавена е поддръжка на QuickReply за SMS-и

- При избор може да се включи допълнително потвърждение при пращане на съобщение

- Възможност за смяна на фона

- Подобрено броене на изпратените съобщение

- Обяснение за дължината на Unicode SMS-ите

Публикувано

Който инсталира SMS Helper - новата версия прави конфликт с iPhone Delivery, и ще трябва да се лишите от едната.

Проблема идва от .dylib файла в mobile substrate, отговарящ за известяването.

Публикувано

Още ли го има тоя проблем с ъпдейта? Аз вече една седмица не смея да ъпдейтна, че да не се получи конфликт с iPhone Delivery

Публикувано

Няма проблем с ъпдейта. От SOS iPhon си инсталирай Delivery SMS with Tick вместо iPhone Delivery.

• 1 година по-късно...
Публикувано

Тая програма гледам не бачка на 4.1, дали има друга подобна, която да бачка?

Публикувано

Не работи защото функцията е вградена в фирмуера :)...може и да греша

Редактирано от iI4oNi

Публикувано

Ооо аз съм гледал на мястото където SMS Helper го показваше, а то трябва да напишеш един ред, че да почне да се вижда...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.