Публикувано Юни 14, 201114 гд На 12 няколко човека от форума се срещахме. Има и малко снимки: Facebook - албума е публичен и не изисква регистрация Това е очарователната Габриела останала без ябълко-фон заради експерименти на родителското тяло. Големите липсващи бяха: - ico naidenoff - поради проблем от здравословен характер и тестване на iOS5 - neol23 Общо взето апнахме-пийнахме, но голямото събитие ще бъде след 20 дена. PS: ако някой е недоволен от снимките да свирка, ще му махна тага или снимката моментално
Публикувано Юни 14, 201114 гд Пепи, без регистрация виждаш това: This content is currently unavailable
Публикувано Юни 14, 201114 гд Автор Отстранено е. Ще се самоглобя една бира в полза на alxx поднесена под звуците на "Dobro jutro pijanice"
Публикувано Юни 14, 201114 гд .......Големите липсващи бяха: - ico naidenoff - поради проблем от здравословен характер и тестване на iOS5..... Нищо не споменаваш за предната вечер...тогава липсващите бяха повече....Аз поне изпратих представител на фамилията и на втората вечер.... Така че, фамилията Naidenoff се представи и на двете срещи... P.S Снимките са страхотни...
Публикувано Юни 14, 201114 гд Автор Тъкмо мислех да напиша че щерка ти на живо е по-красива от снимките, ама не знам с колко винкела ходиш...
Публикувано Юни 14, 201114 гд Хаа...ха... нема бе. Винкела го оставих, изкриви се. А Гогата не праща нови доставки... .... и тестване на iOS5..... А кой ми "запали чивията"..предходната вечер
Публикувано Юни 14, 201114 гд Ей кърпели...... Що не свирнахте бре? Това е била някаква апокрифна среща май
Публикувано Юни 14, 201114 гд апокрифна x2 На първата вечер стана малко "инцидентно", но беше супер... За втората вечер си беше организирано напиване.....или по-думи на очевидци...полу-напиване...
Публикувано Юни 14, 201114 гд Мани...мани...те от това "зло" не можах да я опазя.... Бих "преглътнал" дори и Пернишки Голфъргайстър, ама тези цигари......
Публикувано Юни 16, 201114 гд Аз пък ще кажа, то цигарите да са й проблема. Аз пуших 14 години и ги спрях. Всяко чудо за 3 дни .. или някоя и друга година. По-скоро naidenoff аз не знам как успяваш да я опазиш от тея лами тук. Хахаха.
Публикувано Юни 16, 201114 гд Аз пък ще кажа, то цигарите да са й проблема. Аз пуших 14 години и ги спрях. Всяко чудо за 3 дни .. или някоя и друга година. По-скоро naidenoff аз не знам как успяваш да я опазиш от тея лами тук. Хахаха. Както е казал Марк Твен - "Няма по-лесно от това да спреш цигарите. Спирал съм ги стотици пъти! " Браво Адамка. Направил си най-доброто за здравето си.
Публикувано Юни 16, 201114 гд ......По-скоро naidenoff аз не знам как успяваш да я опазиш от тея лами тук. Хахаха. Adamov брат... сравнение с цигарите.... това е по-трудно....само "женски" татко ще ме разбере... Да е жив и здрав ВИНКЕЛО, няма значение по коя гърбина.....
Публикувано Юни 16, 201114 гд Автор Въпроса е "обувката" колко винкело може да носи. А, между другото Габи май има и сестра... :ph34r:
Публикувано Юни 17, 201114 гд Има тя....ама е малка... Хайде по темата......че атрибутите от ПОМ ще ви се сторят ....
Публикувано Юни 17, 201114 гд Спрете се, че naidenoff ще ви покаже тъмната страна на силата и последствията от нея Аз като един "женски" татко напълно го подкрепям
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.