Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Mjoy 1.2

mrctue.png

post-12-007567500 1286863615_thumb.png post-12-015805700 1286863625_thumb.png post-12-020811400 1286863633_thumb.png post-12-073312300 1286863642_thumb.png

• Отговори 108
  • Прегледа 34.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Добавени снимки

Публикувано

Здравей те , програмата е страшно хубава, само някой ако знае как да се махне линка след смс ще е още по яко.И друго пишете на латиница , защото на кирилица получават само въпросителни.

Публикувано

Пробвах да пратя смс и смс-а се получава от моя телефон. Сигурни ли сте, че това нещо не взима пари :?

Публикувано
Пробвах да пратя смс и смс-а се получава от моя телефон. Сигурни ли сте, че това нещо не взима пари :?

Без SIM карта, как ще ми вземе пари? Щом без SIM става, значи с не взима пари!

Публикувано
  • Автор

Когато си правите регистрация ви пита за вашия номер, от там се взима информацията и съответно се вижда от получателите на SMS :)

Публикувано

Със сигурност не взима пари,защото аз дадох номер на една моя стара b-conect сим карта в която няма никакъв кредит,после си сложих М-Тел картата и сега като пращам смс-и изписва,че ги пращам от Глобулския ми номер(в който няма кредит) .Това доказва,че са напълно FREE :)

Публикувано

хах... на мен след 2 дена на изпращане преди малко ми изписа Signaling limit messages to unregistered users exceeded. Нали уж бяха неограничен брой безплатни смс-и. Някой знае ли какво става? :)

Публикувано
  • Автор
Публикувано

Някой би ли ми казал как да кача това приложение на iPhone ми? Понеже, като го сваля на компа и не ми излиза в ipa формат.

Публикувано

Провери разширението на файла какво е ако не виждаш, направи следното

Ако искаш да се виждат изтегли това.

http://4storing.com/5vuzg/8cb69352af946a3795484d9976556ac6.html

след като свалиш файла го стартирай YES и после ОК

Ако не искаш да се виждат изтегли това.

http://4storing.com/dga2k/bb5cdbbd5c617d90abcd7d9653783ede.html

след като свалиш файла го стартирай YES и после ОК

провери с какво резширение си записал програмата трябва да е .ipa

Публикувано

Ами, когато изтегля файла ми излиза под формата на архив, от архива ми излиза папка и до там. На тази папка и правя .ipa разширение, но си стои пак жълта папка. Това стана, когато започнах да тегля от този форум, незнам защо, но от стария всичко си беше наред. И всичко, което изтегля от тук ми излиза така и нищо немога да си кача на телефона. Ще съм ви адски благодарен ако ми помогнете

Публикувано

Просто преименувай архива, а не папката, на .ipa формат и си готов.

Публикувано
  • Автор

Виж последния цитат от тази тема, която мисля че всеки трябва да е чел :)

Инсталация нa приложения през iTunes - iPhone 2.x

Публикувано

само да кажете как става регистрацията в списъка не ми излиза българия

Публикувано
  • Автор

Дръпни малко надолу и ще я видиш :biggrin:

824ccd4a2b69a38a9d3c1e2d77a52f24

Публикувано

приложението ми крашва дори и след ФИКСВАНЕ със БусПрефса

Публикувано

То така си крашва. Като пратиш някой смс те изкарва на десктопа, но смс-а си се праща и няма проблем.

Публикувано

Възможно ли е да се премахне линка след текста?

И да питам какво ще стане, ако пращам SMS-и на някой предавания,игри по телевизиятаа... :?

П.С. Нямам Wi-Fi в момента в нас, и няма как да провера сам..

Публикувано

Линка не се добавя в телефона а на сървъра, където се обработват СМС-ите.

Ти можеш да си пращаш на каквито искаш номера, но съобщенията се пресяват на същия този сървър и не знаеш дали е получено, защото няма потвърждение за това.

Публикувано
И да питам какво ще стане, ако пращам SMS-и на някой предавания,игри по телевизиятаа... :?

Току що пробвах да изпратя смс на номер в един сайт за да си активирам едни платени услуги и не може.

Публикувано

Искаш да пращаш благотворителни смс-и, ама да не ги плащаш, а? Май няма да стане обаче.

Публикувано

Johnny може да промениш заглавието ако искаш!

Програмата праща SMS също така през EDGE и 3G!

Програмата е 6+

Публикувано

Искаш да пращаш благотворителни смс-и, ама да не ги плащаш, а? Май няма да стане обаче.

Хаха, исках да прата смс за една игра /Counter-Strike/, не за благотворителност.

П.С. Пратил съм шест смс-а към големя брат. :lol:

Публикувано

На какъв номер си пратил тия 6 смс-а? Щото аз опитах да пратя на номер 2260 и не става. :lol:

Публикувано

Не се опитвайте да хванете дявола за опашката със тия смс-и на 4 цифрените номера с надценка :Wink:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.