Публикувано Април 19, 200916 гд На какъв номер си пратил тия 6 смс-а? Щото аз опитах да пратя на номер 2260 и не става. Пратил съм 6 смс-а от телефона бе човек, за благотворителност.
Публикувано Април 19, 200916 гд На какъв номер си пратил тия 6 смс-а? Щото аз опитах да пратя на номер 2260 и не става. Пратил съм 6 смс-а от телефона бе човек, за благотворителност. Да де, и аз те попитах на кой номер, че да пратя и аз?
Публикувано Април 19, 200916 гд това е невъзможно... от просто любопитство пробвах да пратя на МЮЗИК АЙДЪЛ и ми даде грешка... (това не мисля че се случва само с това предаване, респективно с тоя телефон) :twisted: :twisted:
Публикувано Април 19, 200916 гд За съжаление има проблеми с по-дългите смс-и. Получава се само малка част от тях.
Публикувано Април 19, 200916 гд Да де, и аз те попитах на кой номер, че да пратя и аз? Номера на който пратих смс беше 17 418 с цена на смс 1.20лв. П.С. Ти май не разбираш, че съм пратил смс от телефона и съм дал пари за благотворителност, а не от програма!? Edit: Един приятел ми даде една програмка, FreeDomSMS, но и двамата нямаме Wifi да я пробваме. Някой ако иска да я пробва и да каже става ли. http://itunes.apple.com/linkmaker/
Публикувано Април 20, 200916 гд За съжаление има проблеми с по-дългите смс-и. Получава се само малка част от тях. Направих лек тест и установих че ако пращаш дълък смс и отсреща се получи от мджой можеш да видиш цялото съдържание
Публикувано Април 20, 200916 гд Казва, че и този, който получава трябва да има Mjoy, за да получи целия, дълъг смс, което само по себе си изисква много касмет
Публикувано Април 20, 200916 гд Еми по принцип е възможно да знаеш кой има програмата и така може да се пращат дълги смс-и избирателно. Аз лично не познавам никой с Mjoy
Публикувано Април 21, 200916 гд Изпраща си дълги СМС-и. Номера е да не слагаш нови редове, защото отрязва съобщението до там.
Публикувано Април 21, 200916 гд Ми след 2-3 думи ме мята на втори ред, искаш да кажеш да действаме без точки ли?
Публикувано Април 21, 200916 гд А т'ва според мен не е важно. Като цъка enter, не се виждат дългите смс-и само в програмата. Ако проверите в mobile broser варианта и, ще видите, че там са си изписани дългите смс-и: http://www.mjoy.com/m/login.htm (влезте през Safari от iPhone/iPod Touch).
Публикувано Април 21, 200916 гд Няма такова нещо. Сега си пратих дълъг смс на себе си. Не съм натискал ентър и имам регистрация в Mjoy разбира се. Получи се само малка част от него. Ако обаче кликнеш линкът, който идва след смс-а, вече може да го прочетеш целият в Сафари. Тъпа работа.
Публикувано Април 21, 200916 гд Сега си пратих дълъг sms (трябва да кажете какво означава дълъг) на nokia n73 от програмката (не mobile browser варианта), като цъках често и enter (в програмката се вижда sms-a до първото цъкане на enter, a в mobile browser варианта се вижда целия sms) и го получих целия на nokia-та. Ако искате да снимам и sms-a на телефона. п.п. Да, препинателни знаци не съм слагал
Публикувано Май 20, 200916 гд Точно 2 смс-а и ми даде, че нямам достатъчно кредит за да продължа да пращам....
Публикувано Май 24, 200916 гд Да питам някой дали знае има ли я същата програмка и за Symbian? Щото имам една Nokia N80 и да си я сложа и на нея, че доста по-лесно се пишат смс-и
Публикувано Май 24, 200916 гд Влизаш си от браузъра не телефона в http://www.mjoy.com и си се логваш.
Публикувано Май 24, 200916 гд Е нали трябва да имаш програма която да инсталираш на телефона и от нея да пращаш смс-те?
Публикувано Май 24, 200916 гд Я да помислим малко.... На телефона имаш вече една програмка инсталирана - Internet Browser. Пускаш я и пишеш там адреса който ти дадох. Друга програмка не ти е нужна. А на въпроса ти - незнам дали има Mjoy програмка за Symbian.
Публикувано Май 26, 200916 гд при мен стана следното регистрирах се влизам в сайта но като се логна от програмата ми дава "no sessionID" има ли нещо което може би съм пропуснал при регистрацията в сайта? промяна: оправих се с регистрация на нов акаунт
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.