Публикувано Август 10, 200916 гд И какво не разбрахте от написаното? Преди месеци когато я записах за първи път, за 2 дни изпратих страшно много смс-и и после ми изписа, че няма кредит. Преди месец обаче някой спомена, че може да се трупа кредит...
Публикувано Август 14, 200916 гд Ако ти е много гадно, влез на mjoy.com и там ще си ползваш хоризонталната клавиатура.
Публикувано Септември 8, 200916 гд Таковата пиша 3 СМС - а и лимита сФърши няма ли нещо някакво лекарство да се махне тоя лимит :mrgreen:
Публикувано Септември 8, 200916 гд Таковатаа прочети няколко поста над твоя и ще разбереш как се трупа кредит таковатаа...
Публикувано Септември 10, 200916 гд защо след като ми е изписало рег. успешна , като вляза в програмата ми дава No SessionID ?? какво е това ?
Публикувано Ноември 4, 200916 гд И аз използвам програмата вече доста дълго време, много съм доволен. Тези 4-5 смс-а които ти ги дават на ден са ми напълно достатъчни но няма ли малко по нова версия която да поддържа Landscape keyboard ?
Публикувано Ноември 4, 200916 гд Автор Няма по-нова версия и няма да има на този етап. Дори тази версия е спряна от AppStore, защото AT&T не могат да лапкат $ от потребителите си
Публикувано Ноември 5, 200916 гд Програмката е прекрасна, но искам да попитам по-изгодно ли е да изпратим sms през EDGE или през самата карта
Публикувано Март 27, 201016 гд Айде, сега и тая програма ли почна да я разсъждаваш... При по-дълъг смс не давай на нов ред (enter) и ще се получава цялото съобщение. А линка винаги го има в края на смс-а. Той е за реклама. П.П. Вземи се ориентирай да пращаш смс-и от страницата на Мтел и Глобул. Направи си 2423532 регистрации и ще имаш за 4325423523 смс-и на ден.
Публикувано Април 22, 201015 гд Някой друг да има проблем с влизането си в акаунта на mjoy? Преинсталирах я няколко пъти и пак ми изписва, че не мога да вляза.
Публикувано Октомври 11, 201015 гд Що не се преориентирате към нещо не толкова демоде,напр. НеуWire...
Публикувано Октомври 13, 201015 гд Защо да е демоде програмката. Аз и до ден днешен си я ползвам и е много добра, защото този, който получи смс-а вижда номера ти (името, с което си в указателя му). П.П. Всъщност каква е тази програма НеуWire? За първи път я чувам, а и не я намирам във форума. Редактирано Октомври 13, 201015 гд от tonygti
Публикувано Октомври 13, 201015 гд Е, хубава работа сега... И ти ли, Бруте, на теб ли да обяснявям какво е търсачката...
Публикувано Октомври 13, 201015 гд Доста добре знам какво е търсачката, но по какви ли не начини не опитвах да изпиша името и да търся в различните подфоруми и нищо не излиза като резултат.
Публикувано Октомври 13, 201015 гд НеуWire си няма отделна тема и се чудя защо. Може би защото е безплатна, но пък тук бъка от такива. Soon.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.