Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ferrari 458 Italia и други злобарки, бегачки и резачки.

Featured Replies

Публикувано

Е pe6o666, за джипка са си много 624Нм ... въпреки, че Мansory изцедиха от BMW X6 - 670 PS и 950 Нм, 4,2 сек 0-100 km. Долу горе същите резултати (670 PS и 950 Нм) постигнаха и Hamann само, че с BMW X5 naughty3.gif

• Отговори 1.1k
  • Прегледа 156k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Някои от култовите реплики на Джеръми Кларксън-водещият на Top Gear... ЗА КОЛИТЕ: -"За мен "Ферари" е умалена версия на Бог." -"Често обвиняват "Топ Гиър", че показва коли, които не всеки може да с

• С бял кожен салон е!

• Баварецът вече е с двигател Gentlemen, start your engines! Коя е "вашата" от 33-те?

Добавени снимки

Публикувано

Пеца, там е истината! Не в някакви гаражни изделия. И при тях има попадения, но повечето си остават с мечтите за бърза слава и творят кич след кич.

Публикувано

Май не си чувал за Cayenne Turbo S, 720 Nm

Или за ML 63 AMG, 630 Nm :Wink:

Публикувано

Всички сте прави,но имаѝте едно на ум,че 620Нм изцедени от дърта бракма ,преработена ,а не ново изделие,си е средно хубав тунинг.:rolleyes:

Публикувано

Хахахаха, представих си как би изглеждала една ДЪРТА БРАКМА, хахахахаха :p:goodpost:

Публикувано

Хмм, мислиш ли, че заводският тунинг е тръгнал от празен лист? Все са "дърти технологии". Какво ще кажете за тази дърта бракма:

93_6-500x333.jpgstd_1977_panther_6_convertible.jpg

Panther 6 in Wiki

Публикувано

Добър маѝтап стана,ама аз се си мисля че Gклас е за катерене без път или магистрала...:tease3:

Публикувано

За моя радост не само съм ги чувал ... biggrin.gif но това е друга тема. Турбо С не ми е фаворит, защото става ли въпрос за SUV, стриктно се придържам към US Army стандарта, а именно, една джипка трябва да измине мин. 500км с 1 резервоар, което на Поршето трудно му се отдава (100л резервоар и 30л на 100км) naughty3.gif

А иначе моят личен фаворит (мисля, че го имаше по-горе някъде):

G-Power BMW X6

900PS - 870 Nm (конете са ги качили с 393, а Нм с 350 yikes.gif ) Цената е скромна: 675.000 Евро, лимитирана серия, само 5 екземпляра

G-POWER-BMW-X6-Typhoon-RS-ulimate-V10-f498x333-F4F4F2-C-c03d4ba1-381713.jpgG-POWER-BMW-X6-Typhoon-RS-ulimate-V10-f498x333-F4F4F2-C-dbc3cad8-381715.jpg

Публикувано

'б@х тия стероиди...:tooth:

Публикувано

Абе тва са коли за хора с излишни пари за харчене,т.е.богати и са надвили на масрафа,не разбирам,за кво спорим,имам една Gкласа сега ми я правят,махнаха всичко излишно от брони до седалки,двигатела е 4.0бензин,тва са ми възможностите,демек толкова пари съм отделил,ще я карам на къра и никъде другаде...

Публикувано

Там и е мястото. Неведнъж съм ти казвал, че служебната ми кола(Г55) е извращение.

Публикувано

За кайена е общоизвестно че е бензинопил :)

Аз с турбото, от Варна до В. Търново едвам отивам с един резервоар!

Онзи пауър горе, не го бутвам!

Публикувано

Скоѝ двигател ти е с-ката,5.5 или 6.3

Редактирано от alex.7777

Публикувано

моя беше с 4.5 blush.gif

Публикувано

Редактирано от alex.7777

Публикувано

Интересно такси  :blink:

164413155.th.jpg

Публикувано

Тоя вози на 100USD:yikes: на километър сигурно...

Публикувано

Аз бих предпочел да се возя в това такси, а пък ако ми дадат и кръгче най-добре :biggrin:

bmw-m5-ring-taxi-drifting.jpg

Публикувано
Публикувано
Публикувано
f7081c24baa78a81.jpg
Публикувано

Публикувано
Публикувано

Публикувано

Редактирано от SpUd3r

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.