Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ferrari 458 Italia и други злобарки, бегачки и резачки.

Featured Replies

Публикувано

Да,стария модел, никъв х@ѝ не става от него,имах го до скоро,без въздушно окачване и затъваше в преспите,от BMW,джип, само X6 :biggrin:

• Отговори 1.1k
  • Прегледа 156k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Някои от култовите реплики на Джеръми Кларксън-водещият на Top Gear... ЗА КОЛИТЕ: -"За мен "Ферари" е умалена версия на Бог." -"Често обвиняват "Топ Гиър", че показва коли, които не всеки може да с

• С бял кожен салон е!

• Баварецът вече е с двигател Gentlemen, start your engines! Коя е "вашата" от 33-те?

Добавени снимки

Публикувано

Лъчко, ти имаш тежко заболяване, момче.

Публикувано

И не се лекува, Тони...:)

Не сте прави за стария модел, но не е тук мястото за спор, въпреки че имам сериозни аргументи да ви убедя в противното.

Публикувано

Е X6 пък какъв джип може да е. Малко по висока кола с 4X4 задвижване. Хубав е, но не е джип. Джип е G класа!

А относно това, че BMW возят не знам си как... ами 7-ма серия по нищо не може да се сравни с S класата, ама по абсолютно нищо...

Публикувано

То нищо не може да се сравни с S class :)

Днес с 4 matic-а беше доста забавно в поледицата :naughty3:

Публикувано

Е X6 пък какъв джип може да е. Малко по висока кола с 4X4 задвижване. Хубав е, но не е джип. Джип е G класа!

А относно това, че BMW возят не знам си как... ами 7-ма серия по нищо не може да се сравни с S класата, ама по абсолютно нищо...

X6, новия с X-Драѝв,е уникален джип, бяхме с едни баровци на офроуд, просто нямам думи, минава абсолютно навсякъде.

Иначе G класа, за по- брутален офроуд е джипа !А относно S класата, окачването не може да издържи на теглото на колата и се чупи на всеки 100,000 км-казвам го от опит,

говоря за старата S-ка,2003 г.Сега взех BMW 740 d, дипломатическо беше,с червени номера, 300 к.с.няма екстра дето я няма, вози много меко, а на режим спорт ляга на пътя,

като послушно кученце:biggrin:

интересно ми е ти кво караш, за да си толкова компетентен :tooth:

Публикувано

Кракобуса, че не друса и ще му се разбият камъните като на Лъчко. :biggrin: А тоя дет не му се лекува болестта да дойде да го повозя на моята и не само камъните ще му излекувам ами от друсане може да вземе да му се избистри мозъчето. 5f2658e582202dac.gif

Само една кола може достави удоволствие от шофиране! Хулигана на пътищата и всички знаячт, че това е BMW другото са компромиси!

Публикувано

Нe виждам какво значение има аз каква кола карам. Просто имам наблюдения и знам, че тия BMW-та са добри, но...

7-ма серия по нищо не може да се сравни с S класата, ама по абсолютно нищо...

Публикувано

Прав си! S-ката не може да ми достави ама никакво удоволствие! Колата е кат жената бе Мой - не си ли въртят гъза не ми ги хвали!:Wink:

Публикувано
:D
Публикувано

:biggrin: :biggrin: :biggrin:

пп. alex.7777 прав си, аз също имах проблем с ABC-то на старата S.

Но новата....няма друга кола!

GPower, противоречиш си брат :Wink:

Публикувано

:offtopic:Пеше, новата S-ка ме кефи много, ама е натъпкана троѝно с електроника, знаеш ли, че отварянето на багажника се командва от отделен компютър.

Паднах от коня, като я видях разглобена:biggrin:Ония от Балкан Стар я гледаха като извънземни.На един френд е, в гаранция, някви маѝстори от Турция чакат,

тия в сервиза не смеят да я пипнат :tooth:

Публикувано

Не смеят по ред причини :) След няколко оср@ни Майбаха и АМГ-та, в Балкан Стар-ец за моделите от този клас им е позволено да пипат само прости неща - накладки, масла и пр. За всичко останало викат външни или пращат колата вън. Мерцедес им размаха пръст в края на 2008-ма, заради Майбах-а на клиент - от 12 календарни месеца, колата е висяла общо 9 в сервиза, за гаранционни проблеми, повечето от които се оказват причинени от некадърност. Впоследствие на клиента му писва и при отказ да му върнат парите завежда дело срещу тях и го печели, естествено Мерцедес АГ са в течение и познайте?!

Въпросният клиент, отдавна се вози на Фантом, благодарение на "усилията" на Балкан стар.

Втората тежка случка е с клиент, закупил МЛ63, който празнувайки със семейството си на плажа(и колата до тях), решава да я подкара по плажа, вследствие което чупи напълно скоростната кутия. От БС му отказват гаранция с аргумента "този автомобил не е създаден да се кара по пясък, тъй като това претоварва..." и прочие глупости. Неговият аргумент в съда(при който той вече не иска гаранция, а да му върнат парите): в сертификата на колата ясно пише "vehicle type: off roader". Този клиент също отдавна кара Кайен и не иска да чуе повече за марката Мерцедес.

Публикувано

Прав си! S-ката не може да ми достави ама никакво удоволствие! Колата е кат жената бе Мой - не си ли въртят гъза не ми ги хвали!:Wink:

Абсолютно! А защо сравнявате БМВ и Мерцедес по возия не знам. То е ясно, че Мерцедеса има по-добра возия, но мотото на БМВ не е "вози се удобно", ами "шофирай с удоволствие", благодарение на задното и перфектния баланс на автомобила :biggrin:

Публикувано
:biggrin:
Публикувано

мотото на БМВ не е "вози се удобно"

Не съм ли в BMW значи не ми е удубно и не ми е комфортно! Питаш ли ме как понасям да се докосвам до сложебния VW? Знаеш ли че драйфам всеки път преди да се кача и след като сляза! 5f2658e582202dac.gif Такова чувство мога да изпитам винаги когато се наложи да се кача в различно возило от Бимър. Бахти хейтъра дет съм!

BMW не е болест! BMW е диагноза!

Публикувано

2004 конски сили :naughty3:

Публикувано

Без думи:

Koenigsegg Agera R

post-226-032043500 1298777007_thumb.jpgpost-226-027688600 1298776992_thumb.jpg

Lamborghini Aventador LP700-4

post-226-080569700 1298777065_thumb.jpgpost-226-010849000 1298777079_thumb.jpg

Публикувано
Публикувано
Публикувано

Гръцка му работа :tooth:

Публикувано

Публикувано

Тая е с летни гуми :tooth:

Клипа е тенденциозен !!!

Top Gear са англичани, естествено ще защитават Rover-a :tease3:

Публикувано

Съгласен съм, просто е забавен. :rolleyes:

Публикувано

Е на първата част е лято. Това е истината, като джип не може да се сравнява с Land Rover.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.