Публикувано Юни 27, 201114 гд Здравейте, имам iPhone 4, 4.3.3. Не знам защо, но когато получавам СМС-и, телефона не издава звук и не вибрира, изобщо не мога да разбера, че съм получил смс... Само и единствено ми излиза червения бадж (червената единица) върху иконата. Надявам се някой да ми помогне...
Публикувано Юни 27, 201114 гд А да си слагал къстъм звук за смс-ите !? Редактирано Юни 27, 201114 гд от kawabiker
Публикувано Юни 27, 201114 гд Аз не мисля да ти тегля думите с ченгел, какво си качвал и модифицирал. Благодарение на твоята "словоохотливост", ще ти дам елементарен съвет: Направи рестор и си свиркай.
Публикувано Юни 27, 201114 гд И не само това.... Вземи и си попълни профила като хората... Срамота.....старо куче си (ако съдиме по-дата на регистрация) Устроиство...фърмуер.... Трябва ли да преглеждам всичко което си публикувал...за да разбера с какво "животно" си имаме работа....
Публикувано Юни 27, 201114 гд Автор Да, старо куче съм. Просто от доста време не бях влизал, защото ми се развали телефона, но сега си взех нов и това е причината за непопълнения профил. И забравих да кажа, че оправих проблема със смс-ите. IconNotifier беше причината.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате