Публикувано Ноември 21, 201015 гд Преди малко пробвахме с Кольо, за първи път iTunes предлага update carrier settings на мтел карта ( и ако се приложи се оправя проблема с call forwarding)което доказва, че 4.2.1 is ready for Mtel
Публикувано Ноември 22, 201015 гд Концернът майка на мтел - А1 в Австрия пуска iPhone 4 на 29 ноември. Няма как да се появи iPhone 4 в мтел преди тази дата.
Публикувано Ноември 22, 201015 гд Вера, прощавай за нахалството, но това е абсолютно невярно! Този слух изтече на 19.11 от жълтеникавия вестник ÖSTERREICH. Фактът, че заради това, Телеком Австрия заведоха дело срещу този вестник, броени часове след публикацията говори достатъчно много. Датата за Австрия продължава да е неясна, а от там и датата за МТел. Единственото сигурно нещо според мен е, че ще бъде пуснат не по-рано от официалното излизане на iOS 4.2. В CarrierBundles на 4.2 (link) се вижда Update от 12.Ноември за Телеком Австрия: <key>4.2</key>−<dict><key>BuildVersion</key><string>9.1</string><key>BundleURL</key>−<string>http://iphonediags.apple.com/CarrierBundles-12Nov10-Update/mobilkom_at_iPhone.ipcc</string>
Публикувано Ноември 22, 201015 гд Ето и потвърждението че вече се подържа официално Мтел. В съдържанието на carrier.plist е дефинирано: <key>CarrierName</key> <string>M-Tel BG</string> <key>mobilkom_bg</key>−<dict><key>4.2</key>−<dict><key>BuildVersion</key><string>9.1</string><key>BundleURL</key>−<string>http://appldnld.apple.com/iPhone/CarrierBundles/061-9692.20101112.Xcdrt/mobilkom_bg_iPhone.ipcc</string><key>Digest</key><data> fb2IMx4F75DEkC5jUFN8gBBoYVU= </data></dict>
Публикувано Ноември 24, 201015 гд Вера, прощавай за нахалството, но това е абсолютно невярно! Този слух изтече на 19.11 от жълтеникавия вестник ÖSTERREICH. Фактът, че заради това, Телеком Австрия заведоха дело срещу този вестник, броени часове след публикацията говори достатъчно много. Датата за Австрия продължава да е неясна, а от там и датата за МТел. Единственото сигурно нещо според мен е, че ще бъде пуснат не по-рано от официалното излизане на iOS 4.2. В CarrierBundles на 4.2 (link) се вижда Update от 12.Ноември за Телеком Австрия: <key>4.2</key>−<dict><key>BuildVersion</key><string>9.1</string><key>BundleURL</key>−<string>http://iphonediags.apple.com/CarrierBundles-12Nov10-Update/mobilkom_at_iPhone.ipcc</string> Все пак дадох вярна информация. В Австрия всички оператори ще имат iPhone 4 на 29.11.10 http://www.drei.at/portal/de/privat/handys/appleiphone/iPhone4_info.html
Публикувано Ноември 24, 201015 гд Това е 3, а не А1 . На А1 си седи все още "Скоро": http://www.a1.net/privat/iphone До колкото знам, Телекома не могат да се разберат все още с Apple и пазърлъците продължават ... но ще видим. Дано да се окажеш права, та да го пуснат и МТел скоро и духовете най-после да се укротят, че тази тема гони по размер тази (48 страници) в австрйския форум, която между другото беше озаглавена "iPhone от А1! Кога?" Edit: От вестника derStandard, както и от АРА, веднага са задали въпрос към А1 дали слуховете за 29.11 са верни. От А1 (както пише и в статията) не са пожелали, нито да потвърдят, нито да отхвърлят слуха. Редактирано Ноември 24, 201015 гд от adept
Публикувано Ноември 24, 201015 гд Да, от А1 още няма дата. Но можеш ли да си представиш 3 да пуснат на 29.11. телефона, а А1 да не го пуснат. Това ще биде голям провал за А1. Нали всички се надяват на коледния пазар. Не остава време - само един месец. Не мога да си представа, че 3 пускат телефона на 29.11, а А1 например една седмица по-късно - например на 6.12. Смях голям. А1 са много горди и надути и това би им смачкало фасона. Редактирано Ноември 24, 201015 гд от mupo Няма нужда от цитиране на предходен пост!
Публикувано Ноември 24, 201015 гд Добре де, австрийците ще го пуснат на 29. Кога ще го пуснат ментел.
Публикувано Ноември 25, 201015 гд Ето вече официално и от А1 в Австрия - http://www.a1.net/privat/iphone Така, че скоро и при Мтел. Вижда му се края.
Публикувано Ноември 25, 201015 гд Браво! Учудващо е, че пуснаха и 3GS, а не само 4 (между врпочем пише, че старта на продажбите е на 29.11) Дано МТел не копират цените на "майка" си от 0 Евро при такса 70 Евро на месец до 599 Евро при такса 12 Евро на месец (2 годишен договор + 59,90 Евро активация) Редактирано Ноември 25, 201015 гд от adept
Публикувано Ноември 25, 201015 гд Напълно съм съгласен. Както виждаш по-нагоре, изявих същото желание темата да не набъбне като австрийския и аналог. Просто имаше въпроси и догадки какви ще са цените на Мтел, затова постнах сравнителни цени на собственика им. Както се вижда, не съм постнал цялата подробна таблица с всичките тарифни планове, а само от / до. Изхождам от факта, че именно Телеком Австрия диктува цените на Мтел (затова не пиша за цените на Телеком Таджикистан ) Допълнително, Телеком Австрия са сключили с Apple рамково споразумение за продажбите на iPhone, което е валидно не само за Австрия, а и за всичките дъщерни подделения на концерна.
Публикувано Ноември 25, 201015 гд Сега остава да видим, какви тарифни планове са измъдрили и дали ще са конкурентни цените им.
Публикувано Ноември 25, 201015 гд Дано да са предвидили малко повечко бройки, за да няма два дена след пускането - еми сори, ма свършиха. Елате догодина пак :-)
Публикувано Ноември 25, 201015 гд Тази вечер ми се обадиха да ми кажат цените: 16 GB От 699-999 лв - в зависимост от тарифния план, най-малкият е 20 лв такса с неограничен нет. 32GB от 899-1199 лв. - пак със същите планове.
Публикувано Ноември 25, 201015 гд А случайно някой да сподели и плановете за бизнес клиенти. Ще съм много благодарен :-)
Публикувано Ноември 25, 201015 гд Мда, цените са същите.. и датата е 29-ти 16GB - 699 лв. /54.90 лв. такса; 999 лв. / 19.90 лв такса 32GB - 899 лв. /54.90 лв. такса; 1199 лв. / 19.90 лв такса 2 години договор
Публикувано Ноември 25, 201015 гд 2 години договор само ме притесняват в цялата работа. Доколкото знам договорът трябва да е едногодишен, но Мтел са способни на всичко. Те и на майките си двугодишни договори с тарифно обвързване и с предплащане на 3 мат-а ще направят.
Публикувано Ноември 26, 201015 гд Mtel - 32GB - 1199 лв. / 19.90 лв такса / 2 години договор Globul - 32GB - 1219 лв. / 19.90 лв такса / 1 година договор Т.е. старата песен на нов глас. При Мтел спестяваш 20 лева, но за сметка на това имаш 1 година повече договор.
Публикувано Ноември 26, 201015 гд Все още няма нищо официално като цени. Не знам от какви източници черпите информация, но предлагам да изчакаме официалните цени в понеделник и тогава да коментираме.
Публикувано Ноември 26, 201015 гд Мисля че е време да се вслушате в думите на LUBECA - стига спам! Чакаме официални цени.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.