Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone от A1, Telenor и Vivacom

Featured Replies

Публикувано

Е ти дето ще дадеш една камара пари март месец, по-добре изчакай юни-юли и си вземи новия модел.

• Отговори 2k
  • Прегледа 342.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Днес, Комисията ще излезем с една хубава новина. Върховният административен съд потвърди наша заповед за забрана на нелоялна търговска практика упражнявана от Мтел. Става въпрос за платеното разкодира

• Когато в България има добро 4G покритие, актуалния телефон ще е iPhone 16S

• Е как пък не се намери някой да влезе със засилка в тази тема и да напише (примерно): - Младежи и девойки, имам супер корпоративни условия и мога да взема от едикойси оператор три броя Айфон 6, 16ГБ

Добавени снимки

Публикувано

Малко закъсняло инфо по темата.

В Понеделник отидох да си платя сметката в Мтел и чакайки на касата, да ми излезе касовата бележка, попитах консултантката дали имат iPhone 4, а тя ми отговори доста уверено "Да". Попита ме дали го искам и аз естествено казах "Разбира се". Тук обаче се породи някакво съмнение в мен, и отново питам дали е сигурна, че имат, понеже в Петък бях питал в същият офис и ми отговориха, че ще имат в края на Март. Леко изнервена мацката отиде в склада и го донесе, новичък, неразопакован, iPhone 4. Та питам я аз, защо като дойдох в Петък казват, че няма да има скоро, а в Понеделник инцидентно аз разбирам, че имат. Тя на дълго и широко ми обясни, че в петък са имали 3 телефона, но били запазени, господата обаче взели двата, а третия отказали и ако не съм бил попитал, щял да го вземе първият който изяви желание. Телефонът ми е произведен пета седмица на 2011, тоест след последното зареждане на Мтел. Друго интересно е номерът на партидата, на моят телефон е MC603GB/A. След като проверих в гугъл, такъв партиден номер ми излиза за Гърция, не ви ли се струва малко странно. Може и да греша, но ако съм прав, възможно ли е Мтел, да взимат телефони от конкуренцията, за да угаждат на своите важни клиенти.

Все пак съм благодарен на въпросният човек, за който е бил доставен телефона, и впоследствие се е отказал от него.

Публикувано

Аз го бях споменал и преди, Глобул или гръцкия Cosmote са си изгубили лиценза за продажба на iPhone в България, но им е разрешено да си продадат останалите на склад бройки. След като се изчерпят, нови бройки няма да им бъдат доставени, а вече заявените предварително бройки са пренасочени към новия лицензодържател М-тел, за това и телефоните са гръцки.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Днес с едно приятелче купихме 4ка 16ГБ, гасни от само себе си и хоум бутона работи 1 от 20-30 клика :D

Публикувано

а моят "перфектен" телефон показва, че има обхват,но постоянно получавам смс-и, че някой ме е търсил...

Публикувано

Днес с едно приятелче купихме 4ка 16ГБ, гасни от само себе си и хоум бутона работи 1 от 20-30 клика :D

Сменихме го днес с нов, и сякаш че всичко му е наред на този :D

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте! Обмислям да се пусна на M-Tel iPhone S тарифния план , но има една уловка... http://www.mtel.bg/iphone-rate-plans-redirect/index.php ... след "неограничен" има въпросителен ,който разяснява ,че след 250 MB трафик скоростта пада на 128 kbps.Интересува ме , има ли някой ,който да е на подобен план и ако да , тази скорост (128 kbps) достатъчна ли е за нормален интернет сърф (webpages , skype , fb ...без downloading) .Възможно ли е да си огранича скоростта на PC-то до 128 kbps ,за да добия представа колко скоростна е скоростта :) ?

Публикувано

А каква е скоростта преди тези 250MB? А и това да не е максимална скорост от 128kbps, но всъщност да може и да е 20-30kbps? Иначе само ако има много снимки в страницата/приложението, тогава би се забавяло със зареждането. Във FB примерно има снимки на потребители, но те са пригодени и са малки в общите страници и не бавят много!

Публикувано

Цитирам: При достигане на месечно потребление от 250 МВ скоростта на пренос на данни ще бъде намалена на 128 kbps....Не казват колко е преди това...

Публикувано

129kbps :)

Не знам мтел дали могат да ти обещаят постоянен 128kbps+. Според мен зависи от това къде си, сигнал на мрежата. Иначе ако приложенията/мобилните сайтове са направени добре, едва ли би имал проблем и с 50-60kbps :)

Публикувано

Еми като знам, че преди години съм имал интернет 32kb и не беше много приятно да се разглеждат по-тежки сайтове, а после като стана 64kb и направо летях... :tooth: с тия 128 би трябвало да сърфираш нормално.

Публикувано

Аз втори месец съм на такъв план, но се води Surf & Talk и първия месец имах ~1 Gb трафик, ползвах мобилния и през компютъра и не съм усетил намаляване на скоростта до 128kbps. Този месец е същата работа, досега съм направил ~700Mb трафик и пак не съм усетил намаляване на скоростта. Вариантите са два или са ме забравили да ми намалят скоростта или скоростта при първите 250Mb e близка до 128kbps което е 16kb/s.

Публикувано

Аз съм с план iPhone XL, и ползвам неограничен интернет.

При този план "уловката" е че след 2048 MB минаваш на ниската скорост.

Не знам колко и е нормалната скорост, но ми стига да си гледам телевизия в xono.tv

Публикувано

Пробвали ли сте да засечете с Speedtest App?

Публикувано

download - 204kbps

upload - 58kpbs

за 3G към мтел

Публикувано

При мен на Глобул са така:

Download: 1.18mbps

Upload: 0.46mbps

Ping: 217ms

Публикувано

Вие направо ме разбихте..... yikes.gif

Само заради скоростта ще се изместя към М-Тел....blink.gifwacko.gif

ПП. Още спя, не видях че колегата пуснал на глобул.....

ViolinRA на какъв тарифен план си?

Редактирано от diamaris

Публикувано

Това няма значение на какъв план е - има значение качеството на покритието в района и моментното натоварване на мрежата ;)

Публикувано

Пък и докато се усетиш ти свършват мегабайтите и увисваш :guitarred:

Публикувано

Чак пък докато се усетиш...

Аз не мога да ги изхарча 2-та гигабайта за един месец.

Публикувано

Аз съм на 500МБ месечно, като изразходвам към 270МБ, 3G връзка с постоянно включени Skype, Viber и Whatsapp(предимно пращане на съобщения и снимки) и ровене в интернет.

Публикувано

По-важно е колко ти е включено 3G-то, защото колкото и да ме убеждава човек обратното, 270 MB се издухват за броени дни.

Публикувано

Нямам нерви да търпя EDGE връзка, 3G при мен във В. Търново е средно 3-4 бара, ако не ми стигаха щях да съм на по-висок план :)

Публикувано

При мен на Глобул са така:

Download: 1.18mbps

Upload: 0.46mbps

Ping: 217ms

Колега скоростите през оператор са много субективно нещо, примерно в момента speedtest ми показва 1.61 down и 0.98 upload. Отделно до сега никога не съм стигал лимита от 1GB не зависимо, че всеки ден ползвам нета през телефона, както и skype, а при наличието на wifi мрежа около мен забравям за операторския нет. Както казах всичко е субективно важното е, че нета е неограничен и е с теб навсякъде, където имаш покритие :)

Публикувано

Ето ви от Мтел:

3416186e.jpg

128kbps е изключително малко, но според мен в действителност не го ограничават.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.