Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone от A1, Telenor и Vivacom

Featured Replies

Публикувано

Можеш-но най-вероятно като минеш през КЗП преди това :tooth:

• Отговори 2k
  • Прегледа 342.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Днес, Комисията ще излезем с една хубава новина. Върховният административен съд потвърди наша заповед за забрана на нелоялна търговска практика упражнявана от Мтел. Става въпрос за платеното разкодира

• Когато в България има добро 4G покритие, актуалния телефон ще е iPhone 16S

• Е как пък не се намери някой да влезе със засилка в тази тема и да напише (примерно): - Младежи и девойки, имам супер корпоративни условия и мога да взема от едикойси оператор три броя Айфон 6, 16ГБ

Добавени снимки

Публикувано

@Lyudmil Люска, прав си, че трябва да го видиш и пробваш преди да го купиш и за това има изложени машини. Цвета не променя пърформънса и начина на работа. Това е като да отидеш да правиш тест драйв на кола, там ще има един автомобил от модела, който да караш, после вече ще те заведат в двора да си избираш, боя,цвят на салона, джанти и т.н.

Публикувано

Ерм... малко са различни нещата - да, може и да не ти дават да го отвориш преди да го купиш, но със сигурност има бели модели изложени за да ги разгледа човек. А това, че цветът не променя перформънса е така, но човек не си купува телефон само заради перформънс. Трябва все пак да го види дали ще му хареса естетически.

Публикувано

killer4o точно това имах и аз предвид.

roll2puff различни неща са, но в конкретния случай не може да си отворил 12-13 бройки само в черно и да не се погрижиш поне една от тях да е бяла, щом ги имаш в наличност и се опитваш да ги продадеш.

Публикувано

Може белите да са били много малко :)

Публикувано

Условията за лизинг в Глбул не изглеждат зле:

ebf399687344.jpg

Публикувано

Това за една или две години?

Публикувано

За жалост 2.

Публикувано

Както и да го смятаме, новият уред е средно 120лв отгоре.

Публикувано

Точно това казвам и аз, както и да го смятам - кеш или на лизинг е между 120-150 лева!

ПП - това за Глобула, за Мтел не знам точно, но и там си има разлика.

Редактирано от julian72

Публикувано

Спрял съм се на Глобул-и без това трябва да взимам още една карта,а за 4-ката си намерих пазар за 600 лв.

Около 450 лв за ъпгрейд не ми се струва зле.

Иначе и в ментел трябва да е нещо подобно като крайна лизингова сума.

Публикувано

Не е. При грабул си фо след година, при ментел - цакаш 150. Мизерници са.

Публикувано

Аз старата 4ка няма да я махам, само за всеки случай ще поискам да е ФО. За 5цата вече съм с отворена оферта само, че съм дълбоко разколебан кеш или на лизинг, щото при втория вариант съм на сметка, както и да го погледна, поне от гледна точка на тарифата. Но пък рискувам да излезе по-читава подобна и да гризна дървото.

Публикувано

И аз оня ден разбрах че ментел искат 150 лв за отключване, независимо че договора е изтекъл или апарата е изплатен...

Срещу това може ли да се протестира?

Айм вери мад :)

Публикувано

Това ако е вярно ще берат много ядове с мен след 1 година. От мен 150 лв няма да видят за отключване на телефона ...

А разрешението може би е директно писане на Apple ;)

Публикувано

Епъл прави всичко по заявка на оператора - те нямат работа с теб, а КЗП евентуално.

Публикувано

Последните няколко години не един път са ми отказвали няколко неща, но в последствие ме питат кой е удобния за мен офис и им изпращат мейл - за този клиент направете това ;) като се заядеш упорито с тях и поговориш няколко пъти на *88 клякат. Но трябва да си упорит ... Последно беше като подписвах договора за iPhone, като бях проверил всичко точка по точка на *88 и при подписването ми казаха че веднага трябва да заплатя месечна такса независимо от датата на която се подписва договора и независимо че текущия месец вече е заплатен с таксата на предишния план. Е аз разбира се бях уточнил това преди това на *88 и просто написах оплакване веднага. Отговора беше - следващия месец без месечна такса. И това без КЗП - намеся ли и тях жална им майка :)

Публикувано

Не би следвало да искат пари за отключване след изтичане на срока на договора.

150 лева е за отключване по всяко време в рамките на договора. Така знам аз.

Публикувано

Между другото да попитам някой вземал ли е наносим от Мобилтел? Каква е таксата, за колко време става и дали има наличност вече на такива карти. Благодаря :)

Публикувано

Ако си се записал в сайта им за нано сим, е 14.90 лева. Иначе не знам, може би пак 19 и...

Публикувано

Пълно е. Замяната струва 19.90 лв.

Публикувано

20 кинта за сим карта? Виваком правят замяна срещу 5 лева, че и първия път е безплатно даже.. :tooth:

Публикувано

Не само първия. Бях писал и другаде. Сменил съм сигурно 30 карти и не съм дал стотинка.

Публикувано
Публикувано

Какви 20 лева бе хора. Мен ми се обадиха, защото се бях записал и ми казаха, че за подмяната на сим картата с нано сим трябвало да заплатя 4 лева.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.