Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone от A1, Telenor и Vivacom

Featured Replies

Публикувано

А защо не се направи една корпоративна група на форума към някой оператор, да се купят по 200 карти и да се взимат Айфончета на поразия ? :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 2k
  • Прегледа 342.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Днес, Комисията ще излезем с една хубава новина. Върховният административен съд потвърди наша заповед за забрана на нелоялна търговска практика упражнявана от Мтел. Става въпрос за платеното разкодира

• Когато в България има добро 4G покритие, актуалния телефон ще е iPhone 16S

• Е как пък не се намери някой да влезе със засилка в тази тема и да напише (примерно): - Младежи и девойки, имам супер корпоративни условия и мога да взема от едикойси оператор три броя Айфон 6, 16ГБ

Добавени снимки

Публикувано

Не си мерете корпоративните пишки - не към всики цените с едни и същи.

Е цената на iPhone-при теб ще е различна,от този,който има 100+ карти и знае как да се пазари.

Е разбрахме, че не си случаен със 100+ карти и знаеш как да се пазариш.

Освен тва си и запознат детайлно, кой от присъстващите с колко голяма пишка е и с колко карти играе.

Баш мерене си е твоето ако питаш мен.

Публикувано

Плановете Ми са много по-добри от плановете Вии.

Публикувано

Не,така и не ме разбра....

Безмислено е цялата тази "помия",която е последните няколко страници.

Дал съм си условията на,хората,които са ме питали.

И JIV-хич не ме касае колко карти имаш ти,а за пишката-не страдам от комплекси,та не ми е зор ;)

Публикувано

Обаче се чувстваш длъжен да ни информираш за стоте + карти :)

Публикувано

Дадох го за пример...

Какво ти се обяснявам и аз не знам...

Намери си някой друг,че не съм в настроение за глупости.

Публикувано

Като даваш пример така уверено, пазари ли се, или си предполагаш просто?

Публикувано

Бях в един магазин на Теленор, когато е на пълна цена, го отключват.

От Теленор взет лесно може да се отключи и да стане фо и пак цената на апарата остава изгодна - 800 левовия вариант става 1040.Няколко човека от форума вече се възползваха и ще потвърдят .

Публикувано

Живко живее за да се заяжда, не му обръщайте внимание. Само за фукане се ползва тази тема, а аз си чакам 64-те като прост частен клиент. Утре ще звънна да видя какво става, уж съм записан в списък ама .

Публикувано

Не си схванал, що за особа е Живко. Спокойно сложи и мен в същата графа, щом стимулиране на мисленето се възприема като заяждане. А, темата отдавна не е за коментар...

Публикувано

Някой да има някво инфо кога ще има 6ци в теленор,че немога да го трая тоя андроид вече.

Редактирано от Georgi Mitkow

Публикувано

Ходи ли в офиса им във Варна мол? Моя е от там, би трябвало да имат.

Публикувано

Ходих и казаха ,че нямат в наличност и не знаят кога ще имат.Като имаха впредвид всички магазини на теленор.В страницата им в фб гледам също се оплакват хора ,че никъде няма налични 6-тици.

Публикувано

Не си схванал, що за особа е Живко. Спокойно сложи и мен в същата графа, щом стимулиране на мисленето се възприема като заяждане. А, темата отдавна не е за коментар...

Знам го от друг форум, затова го коментирам.

Публикувано

Значи изобщо не го "знаеш". Да ти подскажа: нищо лично ;)

Публикувано

Важно е как те възприемат все пак, пък ако ще Св. Мина да си!

Публикувано

Ходих и казаха ,че нямат в наличност и не знаят кога ще имат.Като имаха впредвид всички магазини на теленор.В страницата им в фб гледам също се оплакват хора ,че никъде няма налични 6-тици.

Нямяло, до 3 седмици ще имали......много тъпо от тяхна страна да не си предвидят бройки за празниците точно! Т'ва се казва да продаваш ексклузивно 1 месец телефон дето го нямаш наличен :tooth:

Редактирано от profusion

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Само да споделя - всички iPhone-и от Мтел,въпреки твърденията на цял Мтел идват ФО.

Тествано преди няколко дни с 5S-ка,която дойде със стикер "кодиран към мрежата на М-тел",но си тръгна с теленорска карта.

Публикувано

Мхм. Партида отпреди декември 2013.

Публикувано

Доколкото знам Епъл могат да заключват само телефони на оператори, с които имат договори за разпространение. Явно специалистите в Мтел са много добри и са надскочили тая опция :D

Публикувано

Може би,стари партиди да.

Но говоря от опит-явно е бил по-нов от 2013.

Публикувано

.

Редактирано от kawabiker

Публикувано

Потвърждавам, iPhone 6, закупен месец март от Mtel, пробван с друга карта, работи.

Публикувано

Така и не можах да си обязня как един приятел преди време докара един 4S от гърция (ФЗ Vodafone GR), и не работеше с други карти, освен тамошния VF (естествено), и тук не стана с Vivacom и Globul, но тръгна с MTel, това само не разбрах как се беше получило. А телефона си беше ФЗ.

Публикувано

Ами защото Водафон са партньор на Мтел. Не само айфон, и други телефони закупени от Водафон работят с карти на мтел, дори и да са заключени. Поне такива са ми наблюденията..

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.