Публикувано Септември 28, 201015 гд neol23 аз днес го видях iPhone 4 16 GB, на цена 1950, като продавача твърдеше че дават на апарата 2 години гаранция Edit: В добавка апарата беше ФО (Според думите на продавача) Редактирано Септември 28, 201015 гд от Gregg
Публикувано Септември 29, 201015 гд За последен път напомням за естеството на темата!!! И...това в епъл.бг, всеоще е само анонс - цени и дати НЯМА!
Публикувано Октомври 5, 201015 гд M-tel пуска на пазара iPhone вече напълно официално - виж тук http://twitter.com/MobiltelBG It's about time.
Публикувано Октомври 5, 201015 гд Официалното изябление е тук: http://www.mtel.bg/mobiltel/press.php?id=789 и там пише: В близките месеци М-Тел ... което значи, че точна дата все още няма ... Дори фирмата-майка (Телеком Австрия) беше обещала преди няколко години да пусне в Австрия iPhone, а това и до днес не е факт
Публикувано Октомври 5, 201015 гд Бравос... Ако това стане факт, ще е хубаво! Съдейки по изявлението на А. Майерхофер- шевчето на Мтел от преди известно време, може и да е с доста конкурентни цени и програми спрямо Глобул.
Публикувано Октомври 5, 201015 гд Днес ми звънна акаунт менаджера, за да ми съобщи хубавата новина, но не се ангажира със срокове и цени. Все пак е нещо. Извън тази тема: Един приятел днес му предложили подарък iPhone 3GS подарак. (Вероятно за преподписване на договор)
Публикувано Октомври 5, 201015 гд @ baronbg, ама от Мтел ли тоя подарък или от другия оператор. И за колко карти става на въпрос 10-20 предполагам.
Публикувано Октомври 5, 201015 гд От Другия оператор(само те предлагат този телефон в момента). Незнам колко са картите, но мога да попитам.
Публикувано Октомври 7, 201015 гд Току що бях до офиса на МТел да си взема microSIM-a за iPad-а и човека ми каза, че ще имат iPhone 4 до 3 месеца и ще гледат да са конкурентни в цените. Аз от там ще чакам, дано има оферта за стари абонати
Публикувано Октомври 8, 201015 гд До колкото ми е известно, оферти ще има само за нови абонати или на такива, на които им изтичат договорите.
Публикувано Октомври 8, 201015 гд Да, те и сега Мтел имат такава традиция - с нови планове могат да бъдат абонати, на които им остават по-малко от 3 месеца до края на договора или за нови абонати.
Публикувано Октомври 8, 201015 гд МТел поддържат този слух от години. И всеееки момент ще предлагат телефоните и винаги в бъдещето. И ние тръпнем в очакване. Все още. Напомня ми на надписа в едно заведение: "В заведението се пуши през ден. Днес - не, утре - да".
Публикувано Октомври 9, 201015 гд Да прав си, но никога до сега не са го публикували официално на страницата си и никога до сега, като звънна на *88, не са ми отговаряли: "Да. Ще го пуснем до няколко месеца.".
Публикувано Октомври 18, 201015 гд Едва ли, но дано е вярно! Имам приятел, който работи там и е на висока позиция, та от него знам за коледа.
Публикувано Октомври 20, 201015 гд "В близките месеци М-Тел, част от Телеком Аустрия Груп (VSE: TKA, OTC US: TKAGY), ще предложи на своите клиенти iPhone 4 – най-тънкия смартфон в света, който притежава дисплея с най-голяма резолюция. Освен в България, Телеком Аустрия Груп ще предлага устройството и в Австрия и Хърватия" Редактирано Октомври 20, 201015 гд от alxx
Публикувано Октомври 21, 201015 гд Мдааа, това вече си е нещо Хайде сега, всички неверници да си посипят главата с пепел
Публикувано Октомври 21, 201015 гд Явно си правят проучване хората с тоз линк на Ментел.... както Глобусци пуснаха подобен линк 3 месеца преди официално да го пуснат "на пазара" в БГ.
Публикувано Октомври 21, 201015 гд А неверници едва ли е имало. Не вярвам някой да не се е надявал. Просто всичко до сега си беше предположения.
Публикувано Октомври 21, 201015 гд Интересно ми е:какво толкова тръпнете? Фо така и така се продава в България, а ментел 100% няма да изпуснат да намажат от цените за ФЗ с договор. Нали не очаквате да видите цени под 1000лв с 20лв такса? Или "неограничен" нет? Законите в страната са врата в полето и няма оператор, който да не се възползва да скубе колкото може и както може - всичките са един дол дренки. От 2005-а слушам за изисквания на ЕС, които щели да намалят главоломно цените за разговори. Е, намаляха - преди 32-36ст към всички оператори (масовите планове на 3-те оператора), сега - 24 - 29ст. "Голямо" намаление за 5 год., няма що.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.