Публикувано Юни 12, 20205 гд Не съм прочел , сори...Е как тогава е пращал СМС? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 12, 20205 гд iMessage може да се ползва без телефонен номер, съотвено и без смс. Или бъркам?
Публикувано Юни 12, 20205 гд iMessage може да се ползва без телефонен номер, съотвено и без смс. Или бъркам?За активацията иска SMSSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юни 12, 20205 гд Като са активирани преди това със сим карта може. Ако ли не, имаш активиран аймесидж и за връзка си дал email адреса си с отметка в настройки. Вписал си се с твоето айди и от там ползваш без карта.
Публикувано Юни 12, 20205 гд Коле, надушват те, че си на запад(демек си платец) и почват през панталоните. Махай се от тях и/или си вземи Лайка мобайл. Мръсни боклуци са всички и все няма доказване, че крадат. На ментел съм получавал дебела сметка при извадена от телефона карта. Ама я извадих в Швеция, голяма грешка...
Публикувано Юни 13, 20205 гд Лайка нямат 4G и докато си в разговор не можеш да им ползваш и нета мисля! Gomo.ie-12.99€ на месец с неограничени минути, съобщения и 80GB нет и си свиркаш. Сменяш си а1 с eSim, наливаш си “Guinness” и си шеф. Редактирано Юни 13, 20205 гд от ludiamax
Публикувано Юни 13, 20205 гд Номерът е да активирате iMessage и FaceTime при вързан WiFi за да нямате начислен СМС.
Публикувано Юни 13, 20205 гд Лайка нямат 4G и докато си в разговор не можеш да им ползваш и нета мисля! Gomo.ie-12.99€ на месец с неограничени минути, съобщения и 80GB нет и си свиркаш. Сменяш си а1 с eSim, наливаш си “Guinness” и си шеф.Имам си GoMo, ама тези неограничени, които дават са само за Ирландия. Иначе докато си спах снощи:
Публикувано Ноември 4, 20205 гд Някой пуснал ли е есим на теленор вече?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 4, 20205 гд Я това е хубава новина /Теленор/ от 02.11 е. Дано сега се разберат и за часовниците.
Публикувано Ноември 4, 20205 гд Ако ползваш втора нано сим карта, може ли да споделиш впечатления от комбинацията.
Публикувано Ноември 5, 20205 гд На 11 pro max ползвам наносим и есим, неприятното е като говориш по едната линия и някой те потърси по другата, ще чуе съобщение, че телефона е изключен или е извън обхват. Но не е болка за умиране Редактирано Ноември 5, 20205 гд от stangen
Публикувано Ноември 5, 20205 гд Ето ви решение на проблема! Номера въвеждате, който искате да пренасочите и изберете противоположната карта Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 5, 20205 гд 63 е при заето... Има и за неотговорено повикване, прехвърляне към гласовата и още бая.
Публикувано Ноември 5, 20205 гд Лайка нямат 4G и докато си в разговор не можеш да им ползваш и нета мисля! Gomo.ie-12.99€ на месец с неограничени минути, съобщения и 80GB нет и си свиркаш. Сменяш си а1 с eSim, наливаш си “Guinness” и си шеф.Какъв е този план,не видях никъде да пише 80 гб.Може ли да ги ползваш в бг тези 80 гб?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 5, 20205 гд Не. Можеш да ползваш 8 или 10 ги направиха. 80 го пише в общите им условия и е според политиката за справедливо ползване. После пада скоростта драстично и е тегаво да се ползва.
Публикувано Ноември 5, 20205 гд преди 5 часа, Alxx® написа: 63 е при заето... Има и за неотговорено повикване, прехвърляне към гласовата и още бая. Преди време имаше код, при който казваше, че абонат с такъв номер не съществува. Някой дали се сеща?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.