Публикувано Декември 5, 20205 гд Някой, който е на А1 или Vivacom и е с 12-ка, тествал ли е 5G мрежите, каква скорост правят. За момента разбрах, че има обхват само около централните им офиси. Редактирано Декември 5, 20205 гд от ML16
Публикувано Декември 5, 20205 гд Е как да тества като нито единия нито другия оператор подържа 5g на iPhone
Публикувано Декември 5, 20205 гд Е А1 имат в някои от централните офиси, самите те го рекламират. За Виваком не знаяSent from my iPhone [emoji3481] & Tapatalk
Публикувано Декември 5, 20205 гд Само ако изграждат mmWave мрежа няма да я подържат, което ме съмнява. На A1 трябва да се изпрати безплатен СМС на 1555 за да се активира.
Публикувано Декември 6, 20205 гд Те А1 го имат но работи с 2 телефона курабей все още, не и с iPhone12/pro/mini
Публикувано Декември 6, 20205 гд Всъщност, за да се пусне 5G на айфон, си зависи само и единствено от Епъл. Първо трябва оператора да уведоми нахапаните, че мрежата му е съвместима със стандарта, след това следват тестове от страна на Епъл. И чак след няколко месеца пускат телефоните да могат да ползват 5G.
Публикувано Декември 6, 20205 гд Много хляб ще изядем докато стане време пълноценно да се възползваме от 5G. Аз лично предпочитам да използвам 100% от възможностите на 4G вместо тука има тука няма 5GSent from my iPad Air 3
Публикувано Декември 8, 20205 гд То понеже 4Г покритието е на 100% [emoji51]Точно това имам впредвид,че нямаме 100% покритие на 4G ама се пънем за 5G. Sent from my iPad Air 3
Публикувано Декември 8, 20205 гд Чекай да подпаля сеира: на 5G мрежа теоретично ще изкарва повече...батерията. Болна тема за някои гражданье.
Публикувано Декември 9, 20205 гд Ама яко ще се мре като го пуснат 5G-то, та по-добре по-малко да кара батерията и да сме си живи (ако ни не удари ковида, де).
Публикувано Януари 10, 20215 гд Аз от години си стия на 3г не съм забелязъл нещо да не ми зареди мигновенно, дори и клипчета.....пък и батерията държи повече щото покритието е ок.
Публикувано Януари 10, 20215 гд Абе не е точно така.. особено за видео. Самата мрежа е по-бавна на 3г. По-бавно осъществява връзка. Правих си наскоро проба няколко дни и определено имаше разлика. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 11, 20215 гд За скоростта имах предвид. Но не само на самия нет, но и на свързване при обаждания, проверка на сметка с код и др.А за батерията - най-добре на 2Г или направо на самолетче [emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 24, 20214 гд 12 pro max доста грее на 5G дори и радио като слушам. Някой да сподели впечатления Редактирано Април 24, 20214 гд от skpavlov
Публикувано Април 24, 20214 гд Някой дали не беше споменал, че с един от ъпдейтите вече може да се използва 5G в дуал сим моуд? Защото при мен все още не може.
Публикувано Април 24, 20214 гд Тази функционалност идва със 14.5, който ще излезе официално след няколко дни.
Публикувано Декември 21, 20214 гд Същото и от страна на А1, не знам пращали ли са съобщения, но го има на сайта.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.