Публикувано Октомври 10, 200916 гд С тази програма можете да се правите в стил от 50-та до 2000-та година. Приложението е безплатно и може да бъде изтеглено от AppStore.
Публикувано Октомври 10, 200916 гд К'во яко бре, аз се пукнах да се хиля със сълзи. Луда работа. На първата снимка това со..ол ли е, или нещо петънце? п.п. дайте да си направим една галерийка само с такива снимки в говорилня.
Публикувано Октомври 10, 200916 гд Размазващи резултати, само като лекичка препоръка:Когато го тествате за сефте-гледайте да не сте сам/а/, колкото се може повече народ!??
Публикувано Октомври 11, 200916 гд Автор К'во яко бре, аз се пукнах да се хиля със сълзи. Луда работа. На първата снимка това со..ол ли е, или нещо петънце?п.п. дайте да си направим една галерийка само с такива снимки в говорилня. Що в говорилня? Поствай тук.Така и така я има темата. Относто първата снимка, не е со*ол, а е сянката на носа ми :razz: Ето 2 актуални снимки :
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.