Adamov Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 Това са инструкциите за това, как да джейлбрейкнете вашия iPad 2 с iOS 4.3.3 използвайки JailbreakMe. Ако разполагате с вече инсталиран iOS 4.3.3 може да пропуснете първите пет стъпки от това ръководство. Първа стъпка Създайте Pwnage директория на десктопа и поставете фирмуера iOS 4.3.3 в нея. Фирмуера за вашия модел iPad можете да свалите от тук: 4.3.3 (iPad 1): iPad1,1_4.3.3_8J3_Restore.ipsw 4.3.3 (iPad 2 Wi-Fi): iPad2,1_4.3.3_8J2_Restore.ipsw 4.3.3 (iPad 2 GSM): iPad2,2_4.3.3_8J2_Restore.ipsw 4.3.3 (iPad 2 CDMA): iPad2,3_4.3.3_8J2_Restore.ipsw Втора стъпка Свържете iPad-а към компютъра и стартирайте iTunes. Трета стъпка Маркирайте iPad-а от списъка с устройства в левия панел на iTunes. Четвърта стъпка Натиснете и задръжте Option (Mac) или Shift (Windows) бутона на клавиатурата и натиснете връху бутона Restore. Пета стъпка Изберете фирумера iOS 4.3.3, който се намира в Pwnage директорията на десктопа и натиснете Open. Шеста стъпка След като iPad-а е с инсталиран iOS 4.3.3, натиснете върху иконката на броузъра за да заредите Safari. Седма стъпка Навигирайте до http://www.jailbreakme.com и натиснете бутона Free. Осма стъпка Натиснете бутона Install. Девета стъпка Safari ще се затвори, а Cydia ще бъде свалена на вашия iPad и инсталирана. Десета стъпка Натиснете иконката на Cydia. Вече разполагате с джейлбрейкнат iPad! Jailbreak-a ще поддържа единствено фирмуер 4.3.3! Comex е пуснал ъпдейт за своя JailbreakMe 3.0 експлойт, за да защити тези, които вече са джейлбрейкнали от каквото и да било злонамерено използване на експлойта. Пакета наречен 'PDF Patcher 2' можете да свалите от Cydia. 4 Цитирай
Vick Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 Само да добавя, след като се JB iPad 2 (не знам дали е само на 3G или на всички, при мене е 3G) спира да работи Camera Connection Kit-а, т.е. не можете да използвате вече USB Flash, да си свързвате фотоапарата и да точите снимки и други неща който сте правили с него Цитирай
copyman Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 Много добре !! .. Сега джейлнах два IPAD 2 държат се много добре, единствено впечатление ми направи, че много бавно зареждаше страниците инсталоус-а и засичаше инсталацията на неща от Cydia в смисъл - умисляше се при даунлоада. Може WiFi рутера да не е бил в час. Cydia-та е 1.1.2 ... запази SHSH - за секунда. Цитирай
Adamov Публикувано Юли 6, 2011 Автор Публикувано Юли 6, 2011 Тествайте и пускайте възможно повече инфо за проблеми т.н. Аз за съжаление нямам пад за да тествам. Цитирай
Nistel Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 copyman това е винаги когато излезе нов джейл. Всеки влиза първо в Installous и ъпдейтва Cydia. Това са проблеми при всички потребители. Цитирай
eek Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 Джейла е екстра направо ми направи деня неверояте. Сабуждам се кафе, и хоп джайл Проблем имах единствено с инсталирането на сидия .Стана от 3тия път, но е възможно поради многото желаещи на клона. Цитирай
matadoro Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 Някои можели да направи ръководство как да работим със Cydia,кое за какво е ,от къде се тегли ,как се тегли и т.н Или ако го има някъде да даде линк. БЛАГОДАРЯ Цитирай
sevit0 Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 като натисна на линка да сваля софтуера 4.3.3 за ipad 2 wifi дава че не е на разположение вече някакав друг линк за него ? Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 @matadoro, има цял раздел за Сидиа и доста ръководства! @sevit0, http://bgiphone.com/topic/3649-aneee-iaeeie-idheaeiaeie-oedhioaadhe-ca-ipad/ Цитирай
sevit0 Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 Ок намерих и изтеглих софтуера и акто дам рестор ми излиза ерор който казва че Ipad-a неможе да бъде ресторнат поради неизвесна причина,номер на грешката е 3194 ? Някакви идей ? Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 Не касае точно iPad, но... http://bgiphone.com/topic/5032-dhaanoidh-idhe-40-e-adhaaoeea-3194/ @matadodo, за времето, което отдели ти, можеше да си направиш труда поне да разгледаш форума и тогава щеше да се натъкнеш на това: http://bgiphone.com/forum/83-cydia-store/ , но те съветвам да минеш първо през тези: http://bgiphone.com/topic/2258-iphone-iniiaia-oaadhieiieiaey/ , http://bgiphone.com/topic/2259- , http://bgiphone.com/topic/13096-как-да-инсталираме-платените-приложения-безпл/ Цитирай
sevit0 Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 вкарах го в DFU даде ми същата грешка,потърсих за libusb0.sys няма го никаде, с 4.3 Ipad 2 wifi какво ще стане ако ъпдейтна ? Цитирай
Vick Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 Само да добавя, след като се JB iPad 2 (не знам дали е само на 3G или на всички, при мене е 3G) спира да работи Camera Connection Kit-а, т.е. не можете да използвате вече USB Flash, да си свързвате фотоапарата и да точите снимки и други неща който сте правили с него Никой ли не използва camera connection kit? Няма ли някой да потвърди или отхвърли проблема със свързването на камера или флашка след JB? Цитирай
sevit0 Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 благодаря ви Смених лаптопа и си оправих проблема мерси сега пдължавам нататък Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 7, 2011 Публикувано Юли 7, 2011 И при мен не работи кит-а.. Супер жалко. Дано го фикс-нат.. Цитирай
Nistel Публикувано Юли 7, 2011 Публикувано Юли 7, 2011 И на 4.3.3 джейла не работи кит-а за съжаление не го пробвах преди да джейлна ;( Цитирай
Adamov Публикувано Юли 7, 2011 Автор Публикувано Юли 7, 2011 Колеги, има ъпдейт в шапката на темата, който е важен. Намира се под последния скрийншот и е оцветен в червено!!! Цитирай
veravera Публикувано Юли 7, 2011 Публикувано Юли 7, 2011 iPad 2 64G WiFi+GSM с 4.3.3 - джейлбрекнат без проблем. PDF Patcher 2 инсталиран също. Цитирай
Lazzarus Публикувано Юли 7, 2011 Публикувано Юли 7, 2011 iPad 2 64 GB Wi-Fi+3G - инсталиран PDF PATCHER 2, засега няма проблеми. Цитирай
Tarashev Публикувано Юли 8, 2011 Публикувано Юли 8, 2011 (редактирано) Ами няма грижи... Ако Трябва да измисля някоя, 3г-То ми проработи чак след като му написах настройките ръчно. (Ама така си беше и в началото) И препоръките на създателите на хака са: след джейла устройството да се сингронизира като ново. PS сори, че не съм си актуализирал подписа - iPad2 WiFi GSM 4.3.3 Редактирано Юли 8, 2011 от Tarashev Цитирай
Grievous Публикувано Юли 8, 2011 Публикувано Юли 8, 2011 @comexУтрешния ъпдейт ще оправи проблема с инсталирането на някои пакети и проблема с Camera Connection Kit-а. Актуализацията ще е на самия JailbreakMe 3.0, но за тези които вече са направили jailbreak актуализацията ще бъде на разположение в Cydia и няма да има нужда от повторен jailbreak. Цитирай
Kery70 Публикувано Юли 8, 2011 Публикувано Юли 8, 2011 System activity monitor ми показва някави странни сойности за свободното място на диска 57gb free used 122 gb. Ipad 2 3G 32GB Цитирай
LuboFerguson Публикувано Юли 10, 2011 Публикувано Юли 10, 2011 Ама пишете само ако има проблеми. Нямам проблем, а въпрос: Имам АйПад 2 4.3.1 ФО. Видях, че е излязъл Джейл за 4.3.3. Там има инструкции как да се ъпдейтне. Искам да питам дали ще е ороблем ако не го ъпдейтна със pwange ,или там каквото е, а само през АйТюнс ?? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.