Публикувано Февруари 4, 201511 гд При пълен обхват и при мен е долу-горе толкова, но това е далеч по-зле от конкуренцията. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 4, 201511 гд Аз значи да не се оплаквам,... Поне половината от максимума хващам. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Февруари 4, 201511 гд от rooibos
Публикувано Февруари 5, 201511 гд ето два вивакомски през няма и минута Редактирано Февруари 5, 201511 гд от Kery70
Публикувано Февруари 7, 201511 гд Всички сме доволни След днескашния ъпдейт на мрежата по моретоСтараят се за абонатите си
Публикувано Февруари 7, 201511 гд Telenor/Megalan Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Февруари 7, 201511 гд от momchil_g
Публикувано Февруари 7, 201511 гд Виваком са еднакво зле навсякъде в България поне по мои наблюдения, а и така като гледам по вашите шотове, мнението ми се затвърждава. Обаче ценово са най-добре, а и като се замислите за средностатистическия потребител ако не гледа 1080p нон стоп, повече не му е и нужно..
Публикувано Февруари 7, 201511 гд Без ъпдейти на мрежата, така е от няколко години. За цена: едното 12, другото 24 заедно с разговорите. На мен ми е супер.
Публикувано Март 13, 201511 гд От вчера и в Кипър се радваме на LTE! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 23, 20169 гд За бързо минах, Гога, не съм стоял. Следващият път ще се обадя. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 5, 20169 гд Повече от 35Mbps на download с мобилния на Telenor не мога да постигна. Тествах към различни сървъри, в различни части на София и неще. Звънях на оператор, казаха ми да ресетна нетуърк сетингс обаче промяна няма. На същия адрес с Note 3 правех 95Mbps. На какво може да се дължи това? 10х
Публикувано Юли 5, 20169 гд От теленор е проблема ,на доста места се оплакват , че са намалили скоростите ! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 5, 20169 гд Не може да е от тях след като на същия адрес с Note 3 вдигам 95Mbps. Каква ще е логиката айфоните да ги режат а андроидите не. Всъщност аз мога ли да си едитвам APN настройките?
Публикувано Юли 5, 20169 гд APN настройките се намират в Settings / Cellular / Cellular Data Network, но при повечето оператори тази опция е скрита. Проблема със скороста е от Теленор, а не от телефона т.е. трябва отново да говориш с тях. Тук във форума можеш да намериш доста скрийншотове, които вдигат повече от 35Mbps.
Публикувано Юли 6, 20169 гд Е да де ама освен име, user и pass друго не мога да бъзикам. А на APN type на някой устройства стои само default, а на други стои на default,supl. Съмнявам се това да не оказва някакво значение.
Публикувано Юли 6, 20169 гд Погледни откъм светлата страна, така поне много по-малък трафик ти прави проверката. В този случай само 12.8MB download.
Публикувано Юли 7, 20169 гд MacBook Air 2012 по уарлес със доставчик Coolboox 1gb и рутер time capsule. Аз лично по въздух досега такава скорост на "n" не бях виждал! Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.