Публикувано Октомври 12, 200916 гд Автор с какъв нет си бе човек Некъв педалски нет! Ето шот на сегашната ми скорост след като приключих със свалянията.
Публикувано Октомври 12, 200916 гд Шамана имаше в предвид скороста към сървар извън България, като Лондон например .
Публикувано Октомври 12, 200916 гд ето и външния Това като гледам, бая на вътрешен ми прилича цъкни на картата примерно Лондон и тогава публикувай резултата p.s Кои от двата е верен :question: Този: или този: Нещо провайдарите се разминават :redface:
Публикувано Октомври 13, 200916 гд Той в Лондон по-добре от Добрич ПС: Дай на София и гледай цифри (Ще се изненадаш)
Публикувано Октомври 13, 200916 гд Естествено, че не е външен грешката е в моя телевизор. Ще го редактирам за да няма заблуда. Ето външен от работата: П.П. naidenoff по-слабия е от работата
Публикувано Октомври 13, 200916 гд И аз така предполажих, че единия ти е служебен Много са го орязали този нет вашите шефове :mrgreen:
Публикувано Октомври 13, 200916 гд Някой ако му се занимава, би ли направил една класацийка, кой води download-a
Публикувано Октомври 13, 200916 гд Ето и моя през уайерлес на около 60-70 % Бистрица - София - Доставчик Евроком. По-пресен тест
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.