Публикувано Февруари 7, 201115 гд По кабел е ясно, да ви видя по въздух как сте Интернет доставчик: Мегалан Рутер: Time Capsule 1TB.
Публикувано Април 12, 201114 гд Ето едно скриинче от покрива като помолих да ми махнат ограничението поне за 30 минути че да се накефя, инъче си тегля с 100 mbp/s без загуби - 12 мб.с
Публикувано Април 13, 201114 гд По кабел е ясно, да ви видя по въздух как сте Доставчик - Нет1 Рутер - Lynksis wrt320n 5 ghz: 2,4 ghz: iPhone:
Публикувано Май 27, 201114 гд Не знам дали тук е мястото, но искам да попитам какво мислите за мобилния интернет. Кой оператор предлага най-бърз и стабилен 3г интернет.
Публикувано Май 27, 201114 гд При всички е търпимо, като много зависи къде се намираш, какво е покритието на мрежата и т.н.
Публикувано Май 28, 201114 гд Онлайн Директ. Понеже ми изтича договора скоро, се чудя кой доставчик да избера в Банишора? Редактирано Май 28, 201114 гд от changer
Публикувано Юли 3, 201114 гд Резултатите отдолу са от домашния, отгоре от грабул 3G(в кб/с) - отчайващо "бърз" нет...
Публикувано Ноември 30, 201114 гд Понеже днес много се "разговорихме" относно мобилния нет, нека да споделим ... (спомням си една друга тема, за други сравнения) кой какъв нет, на кой оператор и каква скорост постига. Ще е интересно ако някак си ползваме една и съща програма, която може да се записва резултата, може да се пост-ва лесно и споделяме къде сме когато е измерена скороста. Чакам предложения и резултати. Лека вечер !!! П.П. Имах желание като User създал темата да пусна аз скрийншот, но съм в къщи. Упс ... защо пък не, и в къщи имам 3G а пък като изкл. 3G-то имам и EDGE. Айде след малко и шот-ове 3G скорост, Варна, БГ EDGE , същото място Редактирано Ноември 30, 201114 гд от mitkoiphone
Публикувано Ноември 30, 201114 гд Ето и от мен. За тези, които не знаят, апликацията се казва SpeedTest.net, безплатна в Айтюнс. София, глобул
Публикувано Ноември 30, 201114 гд Асеновград, в леглото с клетка на 50 метра от мен МЕНТЕЛ 3G Без 3G ул. Георги Ковачев, Asenovgrad, Bulgaria Редактирано Ноември 30, 201114 гд от TUISTERa
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.