Публикувано Януари 20, 201214 гд Това е ясно. Тегля с над 700kb/s и тази скорост ми се вижда нереална,която ми показа на 4-ката. За 5 месеца смених 6 телефона и мога да кажа,че на СГС 2 е най-бърз от всички(виваком). Устройството е много важно, за да се наслаждавате от бързината на мобилните мрежи... Митко разбирам ти въпроса, но това реално е невъзможно! Помисли си малко и ще разбереш...
Публикувано Февруари 19, 201214 гд Не знам, но ThUnDeR ако ви изпраска един шот от Калифорния (около 680 mb/s) и може да спирате да си ги мерите Ето го въпросния шот ;-)
Публикувано Март 3, 201214 гд Ето една инициатива за измерване на скоростта на интернета в Европа, подкрепена от Европейската комисия- https://www.samknows.eu/index.php/bg . Предоставят безплатно устройство Whitebox - моднат TP-Link 1043 или TP-Link 740N. Участниците могат да получат точен достъп до отчетената статистика ежемесечно.
Публикувано Март 31, 201214 гд Ем... Принципно плащам на Pernik Lan, те от своя страна на Net is sat... П.П. Много ясно,че няма да смъкна нещо с тази скорост...тези тестове са пълен майтап
Публикувано Март 31, 201214 гд Вие изобщо знаете ли разликата между Мегабити и Мегабайти??? Принципно 90 мегабита са 11,25 мегабайта в секунда.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.