Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ФЗ iPhone 3GS с оригинален 3.1.x към "iTouch 3GS" с 3.1

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, радвам се, че ще мога да зарадвам тези, които са с фабрично заключени iPhone 3GS с качен оригинален FW 3.1 и нямат запазени ECID SHSH файловете от FW 3.0 или 3.0.1 в Cydia.

Моят е такъв и е ъпдейтнат през iTunes до FW 3.1 и както се сещате след това си имаме паметник !!!

Метода работи за 3GS с 3.1 или 3.1.2

Така ето какво направих :

1. Jailbreak с blackra1n, след като се рестартира телефона пак ще изпише: Slide to emergency, но това да не ви притеснява.

2. Изтегляте си някой custom 3.1 firmware, аз използвах този:

Custom FW 3.1 за iPhone 3GS by tonywoolf

• root: 780 Mb

• Оригинално boot logo

• Активация (т.е. за фабрично заключени и за телефони неизползвани със SIM картата с която са закупени)

Свали

3. Вкарвате телефона в recovery режим и направете restore с горепосоченият custom или някои по ваш избор.

След като свърши процеса ще се радвате на отново възкръснал телефон, на който ще може да ползвате абсолютно всичко с изключение на телефонния модул !!!

Редактирано от mupo

Публикувано

Е то blackra1n е достатъчен, за тази функция. Именно въпросът е кога ще пуснат програма за GSM функциите ? И как ще се казва тя? :)

Публикувано

Не, не е достатъчен само blackra1n, тъй като той не активира телефона => ще седиш на slide to emergency и пак ще си имаш "паметник"

Публикувано

В такъв случай, аз си имам отключен 3GS, защото и преди това не бях на "Emergency only". Но SIM картата на Globul не се активира.

Публикувано

Ех как се зарадвах... помислих си, че и картата ще се активира :Wink:

Някаква информация отностно unlock?

Публикувано

Така...

Възможно ли е да имам отключен 3gs от "глобул". На мен също не ми даде "slide to emergency" след като jailbreak-вах с "blackra1n"... Просто направих jaibreak като предварително махнах сим картата си.. След като си я поставих отново в телефона, я разпозна веднага. Обаче карти на други оператори (м-тел) не ми дава да ползвам. В смисъл дава ми "No service". Възможно ли е телефона да е отключен? И ако е така... Как да си ползвам други оператори ?

Публикувано

Е как ще ти е отключен като ти дава No Service?

Според мен не ти е отключен след като ти изписва това, но нека по запознатите да кажат, все пак и аз от скоро имам iPhone. Ако ти е 3.1 или 3.1.2 ФЗ, то за сега няма unlock - в това съм сигурна.

Публикувано
Процесът „Отключване” – касаe само GSM модула (модема) на iPhone.

След като го активирате и получите достъп до основните му функции и приложения, вие вероятно ще пожелаете да “отключите” неговия GSM модул - тоест, да можете да го ползвате със сим карта на произволен мобилен оператор.

Въпроси и отговори за начинаещи - iPhone 2G/3G/3GS

Публикувано

Прочетете това което ви е дал bombastyk и правете разлика между Активация и Отключване!

Публикувано

Телефона ми води ли се джейлнат , след тази процедура ???

Публикувано

Да.

Публикувано

Мерси ! Така ли ми се струва или батерията с новите фирмуери държи доста по здраво :biggrin: ?

Публикувано

Казват, че наистина е доста по-голяма издръжливостта на батерията :Wink: и ти го потвърждаваш, надявам се скоро да излезе unlock, за да мога и аз да се убедя :lol:

-- Пет Окт 23, 2009 12:02 pm --

Искам да попитам, само Dev-Team ли разработват отключването на 3GS-а или има и някой друг?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.