Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Странен проблем с 3GS 16 GB white

Featured Replies

Публикувано

Имам един телефон Iphone 3gs 16 gb white. Телефона беше заключен към Telia Sonerra Sweden. В момента съм в Швеция и отидох в местния магазин да пробвам да го отключат без проблеми го описаха в системата и казаха да проверя след 5 6 дни направих му Рестор до последна версия на фирмуеъра 4.3.3 и зачаках след 2 дни исках да кача малко музика но тъй като не беше активиран искаше сим карта сложих картата на 3 ката и ITunes ми исписа че телефона е отключен. От тука идва и проблема пращам СМС-и имам интернет през 3G но като се опитам да се обадя ми изписва Call Ended, отидох до магазина на 3 и им обясних за проблема си отсвириха ме като стой та гледай изобщо не ме отразиха телефона не бил закупен от тях и за това може да не работел казах им ОК. Идвам след малко да си купя телефон от този магазин 3GS искам да ми пуснете тази карта ок и оня искара един телефон сложихме му картата пак същия проблем. Сложа ли друга карта телефона работи оня ми даде 3 вида техни карти с нито един не сработва телефона на 2 от тези карти не сработи и с техния телефон и ми вика много странно този телефон явно прецаква картите. В момента съм с карта ваучер на телефона пак няма обхват. В менюто на телефона липсват някой неща в General \ Network нямам опция за спиране на 3G което е много странно. Пробвах всички възможни начини който са описани в интернет те са за 3G но аз пробвах. Няма оправия.

Публикувано

Така, от нас какво се иска? :unsure:

Публикувано
  • Автор

Ами ако някой знае какво може да се направи да сподели. Това нормално ли е случвало ли се е друг път.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.