Публикувано Януари 22, 201412 гд За тоя филм ми говорят доста хора. Преди ден, два го засякох по една от телевизиите, третата му серия... Загледах се, но към втората минута не издържах! Може и на мен нещо да не ми е наред, но по-малоумно нещо не бях гледал!! А има "комици", които го сравняват с Черна котка, бял котак...
Публикувано Януари 22, 201412 гд Този филм няма никакъв смисъл и това е идеята!Пускаш и се смееш на глупостиЛично аз си го пускам от време на време и се разтоварвамС удоволствие ще добавя и четвърта серия към колекцията ми
Публикувано Януари 22, 201412 гд Жоре, за да ти хареса този филм първо трябва да идеш да си направиш лоботомия. Аз успях да изгледам първия епизод почти до средата и се почуствах ограбен.
Публикувано Април 6, 201412 гд Аз пък съм на 3-ти епизод от първи сезон и нещо не ме завладява въобще. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 26, 201411 гд Дългоочакваният от мен последен сезон на "Синове на анархията" Септември:
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.