Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем със слушалката

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, значи имам странен проблем със слушалката, докато си говорих по телефона и внезапно спрях да чувам човека от другата страна, помислил че проблема е от него, но като пуснах високоговорителя всичко беше наред... тогава пробвах да усиля звука от копчетата, звука беше на макс,а на екрана пишеше: ringer headphones, но слушалки нямаше!

Някакви предложения защо така?

Публикувано

Пробва ли с други слушалки?

В най-добрия варянт слушалките са ти здали багажа иначе може и да идва проблема от 3,5мм жак.

Публикувано
  • Автор

Ами аз написах че пише че има слушалки пъхнати в жака, но няма :)

След 15минути чудене, докато си седях на пцто видях че телефона светна сам :blink: , пробвах и всичко беше наред.... сам се оправи :tooth::yahoo:

Доста странно..

Редактирано от kris0

Публикувано

Нищо странно - Phenomenon бърза ;) Изчисти си буксата на слушалките, за да не го повтори - ползвай спирт и памучна тапичка за уши или контакт спрей, но внимателно с него, да не оцвъкаш дисплея.

Публикувано

Е де да бях бързал ама при мене не е точно такъв проблема, а буксата буквално се клати и повреме на ходене се получава супер накъсване/прекъсване/шумене/забързване на темпото и какво ли още не :D Напоследък се съм на ремикси :D

Ще пробвам да го разглобя и да наместя буксата пък дано се оправи иначе се насочвам към Младост 1 за ремонтиране ...

Публикувано

Хич недей - от евтина пластмаса е гнездото и веднъж разклати ли се, само смяна го лекува.

Публикувано

Късно видях ... :D

За момента нищо не съм счупил, защото не успях да го отворя а само притворих леко алуминиевата лайсна и се отказах,но са ако дадеш съвет как да я щракна плътно докато намеря време да отида да ми сменят жака ще е чудо :)

ПП

Разбрах, че съм го разлепил ...

Редактирано от Phenomenon

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, и аз имам такъв проблем. Изведнъж спрях да чувам отсрещната страна((( Когато пъхна слушалките се чува, но когато ги махна - нищо((, когато пусна на високоговорител също се чува, като го махна - пак нищо. Телефона го пазя сравнително добре, нищо "не му се клати")))

Редактирано от looney

Публикувано

Изчисти буксата. Постави жака в 3,5 мм вход няколко пъти.

Възможно е да ти е заяла пластинката или някое "блукуче" да я притиска. :biggrin:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.