Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Въпрос относно 3г

Featured Replies

Публикувано

Здравейте колеги правя нова тема защото от известно време проблемът на телефона се отежнява и почва чувствително да ме дразни ... Мисля си и да не е от това, че излизат и нови версии на приложенията и те изискват по-голям ресурс, за което не се и съмнявам, че е така.... Но все пак кажете едно мнение, а проблема е следния:

След като се вкл. телефона след няколко разговора и човъркане из нет-а се сбозва и давам да изчисти рам-та sbs-то и всичко става ОК докато отново след определено използване не дойте този момент, но интервалите започнаха да се стесняват и да дразнят във времето.Забелязвам супер зацикляне от време на време на Инстал0с-а.

Друг проблем е също и забавянето в скайп, което го има и след рестор просто май3г-то няма добра интеграция с него :(

Версията е 3,1,3 + инсталиран гад за освобождаване на максимално количество рам + истрити демони на телефона.

Дайте съвет с какво да направя рестор 3.1.3 отново или да сложа 4.2.1 та да се освежи малко.

И за да не правя нова тема имам и друг проблем, от месец ми се прецаква стабилно 3.5мм. жак и ме интересува колко ще ми излезне смяната му и къде е най-удачно.

Публикувано

Махни гада за виртуалната памет и всичко ще се оправи. Можеш да ползваш бакграундър за мултитаскинг , но се ограничавай до макс едно приложение.

Публикувано

Просто 3G-тата вече издъхват!

Публикувано
  • Автор

Попринцип като го сложих и ефекта беше положителен, но от какво се получава това явление просто не мога да проумея.

Иначе за мулти таск не държа защото и без това се збозява ако се забравят 2-3 неща:(

Относно ФС-то какво да правя?

Според мен и SBS си оказва голямо влиание, но я държа само и единственно

заради ограничаването на мобилния

интернет.

ПП

The Shaman много си прав, но още не ми се разделя с него за момента

Редактирано от Phenomenon

Публикувано

Щом проблемът ти с нета се решава със сбс - вероятно ползваш ментел? Няколко съвета:

Пусни си най-евтиния допълнителен пакет данни(2-3лв) и не се тормози повече със сбс. Ако си на глобул или вива - решението е елементарно - въвеждаш грешни данни в настройките и си ок.

Ако искаш "по - жив" телефон - махни mobile substrate(или поне сбс) и ще усетиш сериозно подобрение - врътката с освобождаването на рам е напълно ненужна. Виж, друг е въпросът с лаунч диймън-а com.apple.dynamicpager.plist - ако нямаш сбс и субстрата, а само диймън-а, телефонът ще има добра резерва памет, без да "мръзне" при освобождаване(ще го прави автоматично при нужда - без допълнителни програми).

За да живне още - можеш да ползваш терминал скрипта 2xrm за триене на ретина иконите от приложенията. Има сериозен ефект, но ще се наложи сам да издириш темата - вече съм на градус :tooth:

P.S. За жака питай в нашия сервиз - линкът е горе в бар-а.

Публикувано

Какви ретина икони в 3.1.3 :D

Публикувано

По - новите версии на апсторските приложения нямат според теб, така ли? Помисли, преди да умуваш!

Публикувано
  • Автор

Мерси много за съветите ще го ресторна отново с 3.1.3.

Само да питам понеже не съм на Ментел, а на Глобул и до момента никого не ми се е появявало меню-то, което е за редактиране на конфигурацията за мобилния Интернет...

Това беше главната причина заради която харесвах 4-та версия на ОС-то щото имаш право на избор, но в краен случай ако не успея да изкарам меню-то ще викам за помощ :D

Публикувано

Просто е. Навигираш до system/library/carrierbundles/28405(папката на глобул), отваряш carrier.plist и добавяш или редактираш следното:

<key>AllowEDGEEditing</key>
<key>true</key>

Рестарт и играеш ;) Ако никога няма да ползваш нет от картата, можеш от същия файл да промениш настройките с грешни - така няма да ти е нужно менюто изобщо.

Публикувано
  • Автор

А, чрез тези грешни настройките, няма ли да пада бързо тока, защото ще се правят постояни опити за свързване ?

Публикувано

Със сигурност по-малко, отколкото със сбсетингс ;) Ако не оставяш включени пуш, пинг и прочее удобства - не, няма.

Пусни си нет бре, не е скъпо и все пак имаш айфон, не нокиа 1100.

Публикувано
  • Автор

Да така е и имам пакет с мб, но на друг апартат, а IPhona го ползвам с предплатена карта с която рядко говоря, поради простата причина, че батерята му не изкарваше и половин ден в комбинация с разговори и др. консумативни деяния...

Не съм запознат дали има пакети, иначе ако има бих се отървал от главоболията с СБС и т.н. Ако някой ползва нека сподели...

Публикувано
  • Автор

Ресторнах с 4.2.1 и за момента всичко е ОК ... Само да питам за съвет относно com.apple.dynamicpager.plis , понеже прочетох хиляди мнения кое от кое по-противоречиви и да питам като го сложа как да освобождавам рам като няма да слагам СБС или телефона сам ще го прави?

Публикувано

Телефонът сам го прави - има заложена такава функция. Можеш също да сложиш System manager от апстор и когато го натовариш - да ползваш вградената там функция free memory ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.