Публикувано Септември 24, 201312 гд Може би причината е във форумния плъг-ин, не знам със сигурност. Ще проверя и ще пиша.
Публикувано Септември 26, 201312 гд Причината е в това че тази тема ползва доста JS което забавя мобилните устройства. И затова е забранена за тях.
Публикувано Септември 26, 201312 гд На iPhone 4 ако му дам Пълната версия си виждам нормалната тема, няма логика да е това. П.п.: Може би ако зададете че и iPad-а е мобилно устройство? Редактирано Септември 26, 201312 гд от gogzy
Публикувано Октомври 14, 201312 гд Може ли вече да се добави iOS 7 и за iPad в настройките на профила? След като искате стриктно да се спазва правилото за попълване на профила, смятам е редно iOS версиите да се добавят навреме.
Публикувано Октомври 15, 201312 гд Аз се чудя какъв е смисъла изобщо да има полета Глобул и Мтел. Или ФО или ФЗ...
Публикувано Януари 29, 201412 гд Извинявам се, ако е писано- аз не намерих. Някой забелязал ли е, че форума не се вижда както трябва на Хром и ОС Маверикс?
Публикувано Януари 29, 201412 гд Гугъл да си оправят бакиите. Кроум, андроид, все нещо им куца. Сафари и Мозила си бацат, а и платформата ни все пак е оптимизирана за епълски устройства.
Публикувано Януари 29, 201412 гд Какво му е на форума... аз съм с опера и не виждам проблем. Sent from my SM-N9005
Публикувано Януари 30, 201412 гд Позабравихте моя проблем с темите и изгледа за iPad mini 7.0.х Да припомня, ако се опитам отдолу да променя темата, не се случва нищо. Само ме качва най-горе в темата. Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Януари 30, 201412 гд Какво му е на Маверикс? Аз не виждам проблем?! Какво му е на форума... аз съм с опера и не виждам проблем. Sent from my SM-N9005 За Хром става въпрос. Ама както и да е... Редактирано Януари 30, 201412 гд от newabv
Публикувано Октомври 6, 201411 гд Защо темата iOS 7 е "закована" в раздел Новини а темата iOS 8 е преместена в Трикове?
Публикувано Март 4, 201511 гд Надписа iPhone.com се вижда странно и на компютъра и на мобилния също. Търсен ефект ли е или временен проблем? Или е само при мен, може би?!?!
Публикувано Март 4, 201511 гд Е... Явно аз съм далече от модернистичните разбирания за иновативност, баси. Сори за спама. Търкай го, ако искаш.
Публикувано Март 5, 201511 гд Автор До края на седмицата ще има спиране на форума за около 60/120 минути, за което ще помоля да ме извините. Точния ден и час не мога да го кажа сега, ще го напиша в по късен етап. П.П. Първото прекъсване ще бъде тази вечер в 22:00ч.
Публикувано Юни 2, 201510 гд Защо във форума часовника на публикуване на мненията е с 3 часа разлика? Погледнах настройките и там е поставено +2 часа за София.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.