Публикувано Февруари 16, 201610 гд И аз съм за ъпдейта, трябва да има нови неща от време на време....
Публикувано Февруари 16, 201610 гд Автор Готов съм май Имам готов ъпдейтнат форум но със инфото от преди два дена. Тоест, ако го пусна него ще загубим всичко писано последните два дена. Другия вариянт е да намеря време, неделя примерно и да напавя всичко отначало.
Публикувано Февруари 16, 201610 гд Последните два дена няма нищо интересно написано. Едва ли някой ще плаче.
Публикувано Февруари 16, 201610 гд Автор Ще го разцъкам до довечера и ако не попадна на бъгове които пречат на системата да работи нормално го пускам. Ще сме чисто нови без теми, плъгини и подобни. След това около месец няма да ме хулите много докато напасна всичко.
Публикувано Февруари 17, 201610 гд Времето ти е по-ценно от два дни коментари, пък били те и с излезъл джейл за нова версия. Пускай и не си губи повече време да го правиш наново.
Публикувано Февруари 17, 201610 гд В такъв случай,спокойно може да се направи тема за ранно-пролетна сбирка на форума.
Публикувано Февруари 19, 201610 гд Автор Близките няколко дена ще правя сериозен ъпдейт на всичко. Ще сменям машината и операционната система. Чак след това ще ъпдейтна платформата. Така, че очаквайте няколко деня сериозни прекъсвания за неопределено време. Предварително се извинявам за неудобството което ще Ви причиня.
Публикувано Февруари 19, 201610 гд Всичко е за хубаво, така че ще преглътнем прекъсванията, лека и успешна работа, въпреки че знам че не е лека и съжалявам, че няма с какво да помогна!
Публикувано Февруари 22, 201610 гд Автор Ъпдейта на сървъра и платформата приключиха сполучливо. Една следмица ще имаме напасване и оправяне на евентуални бъгове. Ще Ви помоля да споделите ако се сблъскате с такива. Благодаря за търпението последнте няколко дни.
Публикувано Февруари 22, 201610 гд Не мога да се впиша във форума през тапаталк в момента, не знам правиш ли нещо или е бъг. Не ми дава нищо, просто мисли малко и си остава на логин-а. Едит: Излязох и влязох от акаунта за самото приложение и се получи, явно не е било от форума.
Публикувано Февруари 22, 201610 гд На Chat горе ми стой нотификейшън за 1 съобщение, но като влезна вътре ми дава Sorry, there is a problem Your group does not have permission to access the chat room Error code: 2H269/2
Публикувано Февруари 22, 201610 гд Асене, грешка 2H269/2 означава хардуерен проблем, сменяй айфона! Форума лети! Към момента всичко ми работи на 6 и то доста бързо.
Публикувано Февруари 22, 201610 гд На мен ми излиза същата грешка, когато се опитам да отворя chat-a през FF/W7. Отделно при всяко зареждане на форума антивирусната се скъсва да реве за VirTool:JS/Obfuscatro.HO Редактирано Февруари 22, 201610 гд от eXtazy update
Публикувано Февруари 22, 201610 гд 9 minutes ago, mirror said: Асене, грешка 2H269/2 означава хардуерен проблем, сменяй айфона! Форума лети! Към момента всичко ми работи на 6 и то доста бързо. Не е от телефона. На iMac-a през Safari дава същата грешка.
Публикувано Февруари 22, 201610 гд Миро се бъзика, а и това ми го даде през Хром на компютър с Уин 10. Сложих го като съобщение за грешка, ако трябва да се отстрани проблема. При мен работи нормално, антивирусната ми е AVG и нямам от нея нотификации.
Публикувано Февруари 22, 201610 гд преди 22 минути, eXtazy написа: На мен ми излиза същата грешка, когато се опитам да отворя chat-a през FF/W7. Отделно при всяко зареждане на форума антивирусната се скъсва да реве за VirTool:JS/Obfuscatro.HO Това за вируса и на мен ми се появи, дефендъра го хваща в кеша на хром всеки ден, след като влизам тук. Отделно от вчера пак ми светкаше червения екран като преди, с предупреждението на гугъл за опасен сайт, днес вече го няма.
Публикувано Февруари 22, 201610 гд През Tapatalk не успявам да се логна!В мен ли е проблема? Сега прочетох по-назад в темата ,че не съм само аз Редактирано Февруари 22, 201610 гд от gogi6
Публикувано Февруари 22, 201610 гд Явно не е в теб проблема, сега пак пробвах, пак не мога да се логна, като изляза от акаунта си за тапаталк и вляза, вече съм логната, но не виждам никакви теми, а тапаталк крашва, явно има някакъв конфликт или нещо за донастройване.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.