Публикувано Март 13, 201610 гд Отклонихме се,но Тапаталк е най-използвания начин за достъп до форума(според мен) и може би трябва да направим отделна тема за проблемите там.Не знам кои ще могат да се фиксират и кои ще са проблем на самия клиент,но поне ще има feedback.
Публикувано Март 13, 201610 гд Автор Има си тема за тапаталк. Аз не го ползвам и не съм съгласен с теб, че е най удобния, но това е гледна точка и най вече навик. Ние нищо не можем да фикснем, защото тапаталк не дава да се пипа а само бегли настройки, които не помагат при проблеми.
Публикувано Март 14, 201610 гд За Админ може би не е най-удобния,но за потребител по-добър има ли?Ако някой знае да казва
Публикувано Март 14, 201610 гд Всеки ползва каквото му е удобно, аз също харесвам и използвам тапаталк, но идеята е, че за момента бъговете не могат да се отстранят от админа, просто няма достатъчно настройки на плъгина и колкото и да пишем тук или в другата темата, ефект няма да има - всичко зависи от разработчиците на програмата.
Публикувано Март 14, 201610 гд То е ясно,че всеки ползва каквото му е удобно.Но какво е това другото , с което може да се замени Тапаталк?
Публикувано Март 14, 201610 гд Автор Имаше, Forum Runner, но там е още по зле и не се поддържа. Аз си ползвам мобилната тема с новата платформа е доста прилично сърфирането. Иначе тапаталк на този етап от живота няма алтернатива.
Публикувано Март 14, 201610 гд Автор Това си беше тяхно, на платформата, но след като направиха мобилна тема го премахнаха.
Публикувано Март 15, 201610 гд Ползвам Сафари, но нямам реклами, защото съм направил дарение за форума.
Публикувано Март 21, 201610 гд http://bgiphone.com/index.php?/forums/topic/5034-вицове-смешки-и-куриози/&page=316#comment-253457 Някои от мненията на тази страница, съдържат главната страница на форума. Изглежда има някакъв проблем с линковете.
Публикувано Март 23, 201610 гд Моля, да ми обясните подробно, как да настроя форума така, че да ми показва новите мнения най-отгоре, както беше при старата версия. Прочетените мнения да си стоят, да не се скриват, а новите да се показват най-отгоре, независимо от това каква е темата (иос9/новини и т.н). Правих разни врътки икато че ли всеки път като отворя форума резултата е различен. Благодаря.
Публикувано Март 23, 201610 гд Ето давам пример: След като написах горното, затворих браузъра и на следващото отваряне се наложи да търся темата в търсачката, понеже изчезна, а поста е от 5 минути. Нещо забих и не мога и не мога да го настроя...
Публикувано Март 23, 201610 гд Автор Кликаш на Активност и форума ти реди всичко последно прочетено/непрочетено. Ако искаш непрочетено съдържанние, кликаш на непрочетено съдържание. Отделно имаш моята активност.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.