Публикувано Април 7, 201610 гд Автор Излезе леко ъпдейтче и побързах да го направя без да Ви предупреждавам, защото беше секюрити. Извинявам се за лекото прекъсване.
Публикувано Април 13, 20169 гд Не съм сигурен дали е от форума или от Tapatalk, но пускайки мнение в една от темите на два пъти ми даде грешка. След това видях че мнението е публикувано цели 4 пъти. Тва е когато използвам цитат.
Публикувано Април 13, 20169 гд Да, тапаталк и преди ги дублираше, после уж се оправи, ама явно не съвсем. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 23, 20169 гд Знам, че плъгинът за тапаталк е много зле, но днес приложението не ми даде нотификейшън за съобщение, което е доста голям пропуск. Също така от известно време няма индикации и за харесани постове, което не е толкова важно, но го споменавам просто, за да се знае, че не работи. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 23, 20169 гд Вчера Тапата имаше проблем със сървъра Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 24, 20169 гд На всички форуми. Имам 3 и нито един не работеше. Сега всичко е ОК. デシスラブ
Публикувано Май 19, 20169 гд Може ли някой да добави iOS 9.3.1 и 9.3.2 в настройките на профилите? Благодаря!
Публикувано Май 19, 20169 гд Автор Да, само аз мога, след малко ще ги добавя. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 22, 20169 гд Това пък какво е, и защо е нужно?Харесам 10 снимки в темата за снимките и 11-тата не може...
Публикувано Юли 22, 20169 гд Ставаш В.И.П.. Получаваш повече облаги от форума, както и възможност да харесаш повече неща всеки ден.
Публикувано Декември 19, 20169 гд Автор Вече всички могат да харесват колкото поискат(няма ограничения), ааа и новините от калдата ги спрях...
Публикувано Януари 27, 20179 гд Автор Много се извинявам за прекъсванията на форума през последните две седици, но проблема не е в мен, а в хостинг услугата.
Публикувано Януари 27, 20179 гд Автор Точно "УЖ" по тази причина съм при тях, последно време има доста редовни прекъсвания. Консумирам VPS услуга и плащам за година За мен са най-добрите в бранша, дано обърнат внимание и отстранят проблемите, които причиняват неудобството. Не ми се иска да ги заменям, но, ако не се стабилизират, ще се наложи да се разделиме... Имам още една хостинг услуга и 10 домейна, няма да загубят само един VPS...
Публикувано Януари 28, 20179 гд Ха, Aveliky, ти си поредния познат, които има същите оплаквания като мен, след почти 5г. и аз не издържах на меко казано странните им решения дето взеха през последните 6 месеца, вече стартирах поетапно преместване на всичко което ми е при тях, то не бяха прекъсвания, спиране на достъп, мейл-кореспонденции и скрееншотове за най-малкото нещо, учудващо е мен, с каква лекота са готови да си скапят реномето, но в крайна сметка това си е техен бизнес, да си го въртят, както си искат!
Публикувано Април 15, 20178 гд Не може ли да се направи ръчно да се пише и да става само с цифри?Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.